De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Met dit bedrijf kunt u gemakkelijk een auto importeren uit Japan

Een auto importeren uit Japan is een goede manier om een origineel voertuig in handen te krijgen. U heeft namelijk een ruime keuze uit verschillende voertuigen, doordat u zelf op zoek kunt gaan naar een auto die bij u past. Dit is een droom voor iedere autoliefhebber. Echter moet de auto dan ook geïmporteerd worden naar Nederland. Hier komt Marlog Car Handling om de hoek kijken.

Betrouwbare transportbedrijven bij het importeren van een auto uit Japan 

Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van auto’s van over heel de wereld. In de loop der jaren is er een groot netwerk opgebouwd, waardoor betrouwbaarheid en snelheid gegarandeerd kunnen worden. Het bedrijf werkt namelijk samen met de betrouwbaarste transportbedrijven die uw auto kunnen verschepen vanaf de ene haven naar de andere. U bent hierbij verzekerd van alle veiligheid en een zeer snelle levering van uw voertuig.

Aflevering bij de haven geregeld 

Daarnaast kan ook het voortransport voor u geregeld worden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u uw auto importeert vanuit Japan. Uw auto wordt netjes afgeleverd bij het desbetreffende schip waarmee uw voertuig naar Nederland komt. Zo weet u zeker dat uw auto zonder beschadigingen aankomt op de plaats van bestemming, zonder dat u zelf alles moet regelen.

Transport met alle voordelen van dien 

Mocht u erover nadenken om een auto te importeren uit Japan, dan is het goed om Marlog Car Handling in het achterhoofd te houden. U geniet zo namelijk van verschillende voordelen, waaronder een betrouwbaar en snel transport, en kunt daarnaast ook veel geld besparen door het transport uit te besteden aan een bedrijf met een groot netwerk. Zo kunt u namelijk snel de weg op met uw auto, zonder dat er veel te veel tijd in gaat zitten om uw auto vanuit Japan naar Nederland te krijgen.

https://www.marlog-car-handling.eu/