De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Zo verkoop je meer op black friday

Het is al weer bijna black Friday, en dat betekent natuurlijk torenhoge kortingen, heel veel winst maken en veel geld uitgeven. Veel mensen zien er ieder jaar weer naar uit, naar al die koopjes en afgeprijsde artikelen. Ook voor bedrijven is het een belangrijke dag in de agenda. Jouw strategie bij black Friday heeft namelijk een hele grote invloed op hoe hoog jouw omzet gaat zijn dit jaar. Sommige winkels kiezen er voor om niet mee te doen aan black Friday, andere winkels verspreiden hun kortingen over de hele week en weer anderen doen echt aan black Friday. Waar jouw bedrijf dan ook voor mag kiezen, er is één ding dat niet mag ontbreken: een webshop!

 

Het online bestellen van dingen wordt steeds populairder, zeker in deze tijden met corona. Waarom? Je hoeft het huis er niet voor uit en vaak zijn er niet eens verzendkosten aan verbonden. Het enige nadeel dat er altijd is, is de verzendtijd. Het duurt altijd op zijn minst 24 uur voordat je je producten in huis hebt, vaak nog langer zelfs. Een ander nadeel van online dingen bestellen, zijn overbelaste webshops. Spullen worden online via webwinkels gekocht, maar als die vastlopen en/of niet goed werken, is dat heel frustrerend. Een webshop laten bouwen is dus essentieel bij het maken van winst in deze tijden.

 

Dat geldt zeker voor dit jaar, op deze black Friday zullen de meeste mensen gewoon vanaf hun telefoons jouw producten bestellen. Maar ja, dan moet je wel een webshop hebben waar dat op kan. Dit jaar zullen de meeste mensen hopelijk voorzichtig en verstandig zijn, door niet de drukte op te zoeken door naar de fysieke winkels te gaan op deze black Friday. Hoe zorg je er dan voor dat je meer dan ooit kan verkopen op black Friday? Door een website laten maken natuurlijk!

https://www.edit4u.nl/