De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Wonen in Hengelo, Enschede of Almelo?

Appartement in hartje Hengelo

Wil jij ook altijd graag willen wonen in hartje Hengelo? Ben je gek op de stad die de ‘metaalstad’ van het oosten werd genoemd? Dan is dit je kans! Want bij Marcel Kon makelaars vind je gegarandeerd een mooie huis in Hengelo. Als makelaar in Twente verkopen we huizen in de hele regio. Van Enschede tot aan Almelo, zijn we op zoek naar nieuwe woningen die wij als verkoopmakelaar mogen aanbieden in de regio. Doordat ons team bestaat uit medewerkers die uit de gehele regio afkomstig zijn, kennen we Twente uit onze broekzak.

Hengelo is een bruisende stad waar genoeg te beleven is. De stad is ook volop in ontwikkeling met nieuwbouw projecten bestaande uit appartement, rijtjeshuizen, starterswoningen én vrijbouw. Zo is er voor elk wat wils! Mooie projecten die nu gaande zijn, zijn onder andere:

  • Seahorse
  • De nieuwe Es
  • Watertorenpark Hengelo
  • Elisahof
  • Esreyn
  • Noabers veldwijk

Marcel Kon makelaars is gevestigd in Borne en Enschede. We hebben een groot en sterk netwerk in Twente en goede contacten met aannemers en gemeenten, zodat we altijd een ruim woning aanbod hebben. Online hebben we altijd het laatste aanbod staan – bezoek daarom regelmatig onze website en wie weet vind je jouw droomwoning via Marcel Kon makelaars Enschede!

Gratis waardebepaling van je huis

Het is alles hens aan denk op de woningmarkt in Twente. Door een groot tekort aan woningen worden de prijzen omhoog gedreven en dat is natuurlijk gunstig als je momenteel je huis wilt verkopen voor de beste prijs. Een goed moment dus om je huis te checken op een waardebepaling. En dit kan helemaal gratis :-)!

Op onze website kun je direct online een waardepaling aanvragen. Je vult je adres en NAW gegevens in en je ontvangt digitaal van ons een schatting van de waarde van je huis op dit moment. Dan weet je direct waar je aan toe bent. Let op! Onze gratis waardebepaling is NIET gelijk aan een taxatierapport. Hierover later meer.

Wat is een NWWI taxatierapport

Wanneer je daadwerkelijk je huis wilt verkopen én kopen is het wijs om een gevalideerd taxatierapport te laten maken. Vooral voor de koper is dit van belang. Want alleen gevalideerd taxatierapport wordt geaccepteerd door financiële instellingen in Nederland. Gelukkig beschikt Marcel Kon makelaardij over een erkend NWWI taxateur. Na het opmaken van een waarderapport kun je dit rapport uitstekend gebruiken voor de aanvraag van een hypotheek.

Vind ook je huis in Enschede, Almelo en Borne

Ook in omringende steden in Twente staat ons team voor je klaar als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar, taxateur én bemiddelaar. Wil je een huis verkopen in Enschede, Borne, Almelo, Oldenzaal of Losser? Dan komen we graag met je in contact. Wij zullen je woning de juiste aandacht schenken en promoten via onze website, social media kanalen en natuurlijk op funda. Zoek je juist een woning in deze plekken? Bel dan direct 053 – 430 7370 of stuur een mail naar enschede@marcel-kon.nl.

Ook als bedrijfsmakelaar inzetbaar

Met meer dan 15 jaar ervaring in de zorgvastgoed is Marcel Kon makelaar ook gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Denk hierbij aan aankoop, verkoop en verhuur van bedrijfspanden, winkelruimtes, werkhal en opslaghal. Onze bedrijfsvastgoed specialist helpt je graag en adviseert bij aankoop en verhuur. Ook kunnen wij optreden als bemiddelaar en natuurlijk als verhuurmakelaar, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Bel ons op 074 – 266 22 25 of stuur een mail naar info@marcel-kon.nl.

https://www.marcel-kon.nl/