De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Het belang van een diepgaand grootkeuken onderhoud

Werkt u in de horeca? Of baat u een bedrijfsrestaurant of grootkeuken uit? Dan weet u hoe belangrijk hygiëne en netheid zijn in deze ruimte. Een uitstekende hygiëne is niet enkel belangrijk voor de gezondheid van uw gasten, maar ook voor uw personeel. Bovendien draagt een goede hygiëne in uw bedrijf toe aan een goed imago. Ook niet onbelangrijk is het feit dat goede hygiëne in een professionele keuken wettelijk verplicht is. Echter, hoe zorgt u voor deze netheid in uw keuken? Ongetwijfeld reinigt u zelf uw keuken op regelmatige basis. Dit is echter onvoldoende. Er zijn altijd wel plekken waar u niet goed aan kunt. Reken daarom op een gespecialiseerd bedrijf voor een professioneel grootkeuken onderhoud. Kortom, reken op Valor Services.

Wat houdt een grootkeuken onderhoud in?

Een grootkeuken onderhoud door dit professionele bedrijf komt neer op een regelmatige en grondige dieptereiniging van uw keuken. Hierbij worden vetafscheiders en afvoeren regelmatig geledigd en gereinigd. Ook de dampkappen en de bijhorende kanalen en motorbehuizing worden onder de loep genomen en grondig gereinigd. Daarnaast behoort een dieptereiniging van de friteuse, inclusief bakwanden en kanalen, tot het onderhoud van uw grootkeuken. Bij deze service ontvangt u tevens een desinfectie van alle raakoppervlakten in de keuken en een schoonmaak van de kookruimte, koel- en vriescellen en voedingshallen. Na afloop ligt uw grootkeuken er zo weer kraaknet uit.

Uw partner voor zichtbare en onzichtbare netheid

Een grootkeuken die nood heeft aan een onderhoud, dat ziet u meteen. Echter zijn er ook minder zichtbare plaatsen en installaties in uw bedrijf die baat hebben bij een regelmatige schoonmaakbeurt. Denk daarbij aan het ventilatiesysteem op kantoor. Dit systeem is cruciaal voor gezonde en frisse in uw bedrijf. Daarom verzorgt Valor Services, naast onderhoud aan uw keuken, ook een professionele luchtkanaalreiniging. Bij deze luchtkanaalreiniging worden alle filters vervangen en de luchtgroepen gereinigd. Tot een luchtkanaalreiniging behoort ook het beheer van het volledige onderhoudsprogramma van de installaties. Verbeter de luchtkwaliteit in uw bedrijf en vraag nu om uw luchtkanaalonderhoud. Meer weten over de dienstverlening van dit bedrijf? Bezoek dan zeker de website van Valor Services.