De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betonplaten en stelconplaten kopen tegen een scherpe prijs

Wilt u betonplaten kopen om uw kavelpad, toegangsweg of terrein te verharden? Dan helpt De Keij Betonplaten & Keerwanden u graag. Dit bedrijf in Opheusden levert en legt betonplaten in heel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Deze groothandel levert betonplaten in een groot aantal standaardmaten. Zo zijn er altijd platen die perfect passen op uw terrein en volledig aan uw eisen voldoen. Heeft u bijvoorbeeld betonplaten nodig met constructieve bewapening? Dan zorgt De Keij hiervoor. Bij deze expert kunt u betonplaten en stelconplaten kopen van de beste kwaliteit en dat altijd tegen een zeer scherpe prijs. Dit komt doordat De Keij de platen in bulk inkoopt bij fabrieken in heel Nederland, waardoor u profiteert van aantrekkelijke kortingen.

Betonplaten kopen bij dé specialist

Sinds 1998 realiseert De Keij vele bestratingen voor zakelijke en particuliere klanten. Sinds 2006 is het bedrijf gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten en het aanbrengen van keerwanden en sleufsilo’s. Het bedrijf richt zich nu met name op de zakelijke markt en dan vooral de agrarische en industriële sector. Particulieren kunnen er terecht voor projecten vanaf 60m2. Of u nu als particulier of zakelijke klant betonplaten wilt kopen, De Keij staat voor klaar. Of u nu een zandpad wilt verharden, zodat het goed berijdbaar is voor zware voertuigen, of tijdelijk betonplaten nodig heeft om een evenemententerrein te verharden, deze expert levert de platen die u nodig heeft.

Leg een perfect kavelpad aan met stelconplaten

De kwaliteit van de stelconplaten van De Keij zult u zeker op prijs stellen. De platen zijn namelijk bestand tegen een hoge aslast en zijn verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes. Ook stelconplaten met een stalen hoeklijn zijn leverbaar. Deze platen sluiten vrijwel zonder richel op elkaar aan, waardoor voertuigen er soepel overheen kunnen rijden. Stelconplaten zijn dan ook de ideale oplossing voor het verharden van uw kavelpaden en worden altijd geleverd voor een aantrekkelijke prijs.