De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Get inspired: drie leuke date-ideeën!

Get inspired: drie leuke date-ideeën!

Heb jij de kriebels goed te pakken, of heb jij binnenkort een eerste date gepland staan met iemand met wie je die kriebels graag zou delen? Een goede date is de start die je nodig hebt voor jouw relatie. Maar, om een date goed te laten verlopen, heb je wel leuke date-ideeën nodig. In deze blog helpen we je hier een handje mee, door je drie ideeën voor te schotelen die jij kunt gaan doen. Lees snel verder!

 

  1. De dierentuin

Vooral bij een eerste date is het erg belangrijk dat je iets te doen hebt, maar dat je ook een gesprek kunt voeren. Wat is hier nou een betere plek voor dan een dierentuin? Dierentuinen zijn vol met prachtige omgevingen en dieren die je niet elke dag ziet. Genoeg gespreksstof dus! Door met je date naar een dierentuin te gaan, leer je je partner gelijk goed kennen en komt er misschien wel een kant naar boven die je anders nooit ontdekt had. Het is misschien niet de meest romantische date, maar dit kun je ook bewaren voor een latere date.

 

  1. Een picknick

Ben je op zoek naar iets romantischer? Een picknick in een park of een andere rustige plek is hier de perfecte date voor! Hiermee ben je echt aan elkaar toegewezen: het is dus een goede test of jouw date inderdaad de ware is, of niet. Een picknick moet natuurlijk goed voorbereid worden: probeer met je date af te spreken wie wat meeneemt. Een picknick kan een hele leuke date zijn, maar er moet wel een goede communicatie aan vooraf gaan. Zo is een kleed om op te zitten enorm belangrijk, maar denk natuurlijk ook aan het eten, het drinken en de borden en glazen om van te eten en drinken.

 

  1. Een fietstocht

Het klinkt niet als een goede date, maar een fietstocht kan een enorm leuke date zijn. Vooral als je écht aan elkaar toegewezen bent. Door een fietstocht te doen op een elektrische tandem volwassenen, bestuur je gezamenlijk één fiets. Je samenwerking wordt dus gelijk getest, maar dat is niet alles: door je fietstocht te plannen in een mooi landschap, heb je ook nog eens enorm veel gespreksstof. Ideaal dus! Een fietstocht is zelfs te combineren met andere dingen, zoals een picknick of een etentje: het ligt er maar net aan hoe je de fietstocht plant. 

 

https://www.huka.nl/