De kamervraag
Image default
Aanbiedingen

Er zijn genoeg mogelijkheden om een lagere verzekering te krijgen voor je woning

Schakelaarplaten, stopcontacten, gordijnroeden, verlichtingsarmaturen en deurknoppen zijn vaak saai of worden over het hoofd gezien, maar je kunt er voor een paar dollar een behoorlijke pizzazz aan toevoegen. Aantrekkelijke metalen schakelplaten en stopcontacten kunnen zo weinig als 5 dollar per stuk kosten, maar zien er veel duurder uit. Je kunt korting krijgen op je verzekering als je dit soort zaken installeert.

Lichtarmaturen en decoratieve gordijnroedes kunnen iets duurder zijn, maar soms kun je een goedkoop stuk eleganter maken met een blikje spuitverf. Nogmaals, als u van plan bent om te verkopen, zorg ervoor dat u items in kleuren en afwerkingen die zal een beroep doen op een breed publiek te kiezen.

Plafondfans installeren om verzekering te besparen

Iedereen houdt ervan om geld te besparen op elektriciteitsrekeningen, waardoor plafondventilatoren een aantrekkelijke aanvulling zijn op elk huis. Plafondventilatoren besparen op de kosten van de airconditioning en ze kunnen ook de verwarmingskosten verlagen door warme lucht weg te laten circuleren van het plafond.

Een primaire ventilator kost ongeveer $50, en je kunt een mooie krijgen voor niet meer dan een paar honderd dollar. Als u nog geen bedrading van de bovengrondse verlichting hebt, moet u misschien een professional inhuren, wat de kosten van dit project aanzienlijk kan doen escaleren.

Vensterbehandelingen verbeteren

De goedkope verticale plastic jaloezieën, papieren tinten of horizontale aluminium jaloezieën die mogelijk bij uw huis zijn geleverd, voegen geen waarde toe aan uw huis. Overweeg ze te vervangen door plantage-luiken, houten jaloezieën of gordijnen. Nogmaals, als u verkoopt, kies dan voor neutrale opties die u kunnen helpen een betere prijs voor uw huis te krijgen.

Onthullen en herstellen Hardhouten vloeren

Vooral oudere huizen hebben waarschijnlijk hardhouten vloeren op de loer liggen onder het tapijt. Piepende vloeren zijn een teken dat u mogelijk houten vloeren heeft. Als u het niet zeker weet, trek dan uw tapijt in een onopvallende hoek omhoog en controleer het. Als je houten vloeren hebt, is de kans groot dat je ze moet veredelen om ze weer in hun oorspronkelijke glorie te herstellen, maar dat is veel minder duur dan het installeren van een nieuwe vloerbedekking vanaf nul.

http://www.valentinodefilm.nl/waarom-is-het-soms-een-slim-idee-om-te-beginnen-met-inboedelverzekeringen-vergelijken-bekijk-de-handige-tips/