De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoeken naar arbodiensten

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar arbodiensten. Ik was hier naar opzoek omdat ik sinds een eigen onderneming heb. Echter omdat het niet altijd even veilig werk is, is het verstandig een arbodiensten in armen te nemen. Mede voor de veiligheid maar ze kunnen nog veel meer voor een ondernemer beteken. Ze kunnen er namelijk mee helpen dat je ziekteverzuim van de medewerkers omlaag gaat. Ik ben gaan zoeken en dat was nog best een lange klus. Je doet het niet even snel. Je moet er namelijk goed bij nadenken! Lees in deze blog wat ik gevonden heb over arbodiensten en wat voor acties ik ondernomen heb.

Arbodiensten zoeken

Ik ben gaan zoeken naar de arbodiensten. Er kwamen hiervoor veel zoekresultaten naar boven in Google. Ik heb er veel bekeken, maar het waren er wel erg veel. Maar door het bekijken van elke site kwam ik ook terecht op de site van de Arbomakelaar. Dit is een bedrijf die arbodienst offertes verstuurd, wanneer zij een aanvraag daarvoor krijgen. Je vergelijkt door dit bedrijf gratis arbodienst offertes. Waardoor je bij de dienst terecht komt welke het beste bij jou past. Veel ondernemers maken gebruik van de dienst die de Arbomakelaar aanbiedt. Zo heb ik dat ook gedaan. Ik heb de offertes aan gevraagd via het contact formulier. Nu kon ik wachten op de offertes die geheel aan mijn wensen voldoen!

De offertes

Enkele dagen later ontving ik de offertes in de mail. Deze heb ik geopend en bekeken. Allemaal voldeden ze aan de eisen die ik had voor een arbodienstverlener. Ik heb ze dus bekeken en omdat ze qua voorwaarden en diensten niets vergeleken heb ik de goedkoopste gekozen. Ik heb contact met ze opgenomen en nu ben ik zelfs als zo ver dat ik me daar heb in geschreven. Zoek jij ook arbodiensten? Maar weet je niet waar je moet zoeken? Neem dan eens een kijkje op arbomakelaar.nl!