De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Ede

Afgelopen week had ik een gesprek met incassobureau Incassoadvocaten.nl. Want ik heb last van niet betalende debiteuren. Ik werk op de financiële afdeling van een groothandel in slippers. We bestaan al best lang, maar de laatste tijd krijgen we er steeds meer klanten bij. Maar met de betalingen hebben we eigenlijk nooit problemen gehad, en je zal het wel begrijpen. Nu krijgen we er wel last van. Ik heb de debiteuren die niet betalen al een aantal malen een herinnering gestuurd. Dit door ze in eerst instantie te bellen, te mailen en heb zelfs een paar aangetekende brieven de deur uit gedaan met als doel het geld dat ik verdien te krijgen. Maar krijg hier maar geen reactie op dus heb ik besloten om maar eens opzoek te gaan naar een incassobureau in Ede en omgeving dat mij aan mijn geld kan helpen. Lees in deze blog wat ik gedaan heb en waarom ik voor Incassoadvocaten.nl heb gekozen.

Incassobureau inschakelen

Een incassobureau inschakelen in Ede of omgeving, dat is wat we gaan doen! Na wat overleg met mijn leidinggevende hebben we de knoop doorgehakt en gaan we een incassobureau inschakelen in Ede om het geld te krijgen waar we recht op hebben! Ik besloot via internet opzoek te gaan naar een incassobureau en heb veel websites bekeken, maar werd pas overtuigd toen ik de website van incasso Advocaten tegen kwam. Zij beschreven op de website precies hun werkwijze, kosten (oftewel géén) en dat je direct een advocatenbureau aan je zijde heb, iets waar ik naar opzoek was!

Van Loon Incasso advocaten

Incassobureau Van Loon incasso Advocaten zou ik zeker aan iedereen aanbevelenl. Ze zijn namelijk stipt, eerlijk en oprecht, vriendelijk en komen afspraken na. Ben jij op zoek naar een incassobureau in Ede of omgeving en weet je niet waar je die moet vinden? Woon jij in Veenendaal en zou jij een advocatenbureau? Kijk dan eens op incassoadvocaten.nl voor meer informatie!

 

Gerelateerde artikelen

Wilt u de beste verzenddozen voor uw bestellingen?

Waarom een boekhoudkantoor zo voordelig is!

Een inkoopadviesbureau verzorgt uw supplier management software