De kamervraag
Image default
Auto’s en Motoren

Volkswagen Caddy leasen; de kosten

Wat kost het om een Volkswagen Caddy te leasen? Deze vraag is niet zomaar te beantwoorden. Je kunt een Volkswagen Caddy leasen onder diverse voorwaarden, ofwel in combinatie met verschillende leasesoorten, en iedere leasevorm kent een eigen prijs. Als particulier kan je uit minder mogelijkheden kiezen dan wanneer je als ondernemer een Volkswagen Caddy wilt leasen, echter, in alle gevallen heb je te maken met prijsverschillen. Bedrijven zijn in de regel altijd duurder uit per maand dan particulieren, vooral ook omdat bedrijven meestal meer kilometers maken. Als we naar de maandtarieven voor lease kijken, dan zien we een verschil van gemiddeld tweehonderd euro tussen de leasetarieven voor particulieren en voor ondernemers.

Je betaalt voor de ruimte

Een Volkswagen Caddy leasen is ook duurder dan bijvoorbeeld een Volkswagen Up leasen. Je betaalt dan ook voor de ruimte in de wagen. De Volkswagen Caddy is vanzelfsprekend zwaarder. Je zou er dan ook meer voor moeten betalen als je de wagen zelf koopt dan wanneer je een kleiner en lichter voertuig aanschaft. Dit heeft onder meer ook te maken met het feit dat de kosten voor verzekering en belasting ook zijn opgenomen in het leasebedrag, en deze liggen voor grotere en zwaardere voertuigen hoger. Toch kan je altijd relatief voordelig een Volkswagen Caddy leasen.

Kosten van de leasemaatschappijen

In de maandtermijnen zijn meerdere kostenposten opgenomen. In de tarieven wordt natuurlijk ook een deel voor de leasemaatschappij opgenomen en dit zorgt ervoor dat er grote verschillen kunnen bestaan tussen de leasetarieven van de Volkswagen Caddy bij verschillende ondernemingen. Het is dan ook zeker de moeite waard om de mogelijkheden eens met elkaar te vergelijken. Natuurlijk kost dit je wel tijd en energie, maar het kan je ook zeker een aantrekkelijk bedrag per maand besparen voor het leasen van je Volkswagen Caddy

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen