De kamervraag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een Excel cursus van Microsoft Office volgen

Microsoft Office software wordt overal ter wereld gebruikt. Een van de toepassingen is het spreadsheet programma Excel, koploper in de wereld wat betreft rekensoftware. Hiervoor zijn verschillende redenen. De software is uitermate gebruiksvriendelijk en biedt mogelijkheden de informatie grafisch vorm te geven. Maar vooral de automatische herberekening die door ‘intelligent cell recomputation’ mogelijk wordt gemaakt, maakt Excel een perfect programma voor het maken van rekenkundige, financiële documenten. Gaat u gebruik maken van MS Excel, dan is het raadzaam een training volgen bij tailorit zodat u de vele mogelijkheden snel en eenvoudig onder de knie krijgt.

Verschillende trainingsniveaus

Er zijn vele trainingsmogelijkheden om te leren werken met Excel. Bent u niet of nauwelijks bekend met Excel, dan is het raadzaam te beginnen met een basiscursus. Er zijn ook Quickstart trainingen waarbij u in één dag alles leert om snel aan de slag te kunnen met Excel. Heeft u al wel wat basiskennis maar wilt u zich meer verdiepen in deze software dan zijn er de basis-pro of vervolg cursussen. Hier leert u efficiënter en effectiever te werken met Excel. Er zijn ook diverse trainingen die een specifiek onderdeel van Excel behandelen. Denkt u hierbij aan databases, formules en functies of macro’s.

Leren wat je wilt leren

Er zijn aanbieders op de markt die u specifiek kunnen trainen in dat wat u wilt leren van Excel. Het kan zijn dat bepaalde Excel functies in uw bedrijf veel voorkomen, maar niet altijd vlekkeloos worden uitgevoerd. Misschien heeft u of uw bedrijf een nieuwere versie van MS Excel geïnstalleerd en heeft u moeite met de nieuwe mogelijkheden. In dat geval kan een inhouse of een 1-op-1 training u razendsnel het inzicht geven dat u nu mist. Een goede aanbieder van allerlei soorten trainingen op dit vlak is TailoriT.

 

Gerelateerde artikelen

Zo werkt het niet met vaste en variabele rente

Voorbereiden op de PCR test Tilburg

Laat de kwaliteitscontrole aan een expert in China over