De kamervraag
Image default
Zakelijk

Waarom zou je blanco etiketten kopen?

Als je een eigen printer of etiketteermachine hebt, is het aanschaffen van blanco etiketten een goede optie. Blanco etiketten zijn namelijk gewoon etiketten zonder opschrift. Je kan, na het plaatsen van de tekst, zelf de etiketten uitprinten. Blanco etiketten gebruiken in plaats van compleet bedrukte etiketten hebben ontzettend veel voordelen, maar dat wil niet zeggen dat voorbedrukte etiketten niet goed zijn. Het hangt geheel van jouw product af.

Het belang van etiketten voor elke onderneming

Wanneer je investeert in het maken van kwalitatief goede etiketten voor jouw producten zal je daarvan profiteren. Etiketten kunnen bedrukt worden in allerlei soorten en maten en zijn geschikt voor verschillende taken, waaronder adresetiketten, productetiketten en exportetiketten. Met zoveel toepassingen is het overduidelijk dat ze waarde toevoegen aan jouw merk.

Voor wie zijn blanco etiketten geschikt?

Blanco etiketten worden verkocht in verschillende formaten en vormen. Afhankelijk van jouw logo of tekst die je op het etiket wil plaatsen, kan het afdrukken van jouw eigen etiketten uitstekende resultaten opleveren. Verkoop je op maat gemaakte haarshampoo, waarbij je ieder keer de tekst op het etiket moet aanpassen? Dan is het handiger dat je zelf het etiket uitprint. 

Voordelen van blanco etiketten

Voor het afdrukken van etiketten is meestal een minimale bestelhoeveelheid vereist, waardoor je op den duur met overtollige etiketten zit. Als je een eigen printer hebt, hoef je alleen blanco etiketten te bestellen en bedruk je ze wanneer dat nodig is. Daarnaast kan je de etiketten wijzigen wanneer dat nodig is. De mensen die voedingsetiketten gebruiken, weten dat de wetgeving en richtlijnen voor het etiketteren regelmatig worden aangepast. Daarom is het handig als je de etiketten zelf kan aanpassen voordat je gaat printen. Ook scheelt het veel stress. Het proces van het bestellen van etiketten is lang en als goede communicatie ontbreekt heb je zo een probleem met je etiketten. Etiketten kunnen echter binnen handbereik zijn wanneer je ervoor kiest om ze zelf te printen.

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/blanco-etiketten