De kamervraag
Image default
Woningen

Schakel dé vloerenspecialist in om parket te laten leggen

Gaat u een nieuwe woning betrekken? Of is de huidige vloer in uw woning aan vervanging toe? Wat de situatie ook is, u wenst uiteraard een duurzame vloer die lang meegaat! Als u houdt van kwaliteit in een natuurlijke stijl, dan is een parketvloer een uitstekende keuze voor u. Wist u dat het laten leggen van parket ervoor zorgt dat uw woning automatisch in waarde stijgt? Dit komt door de robuustheid en duurzaamheid van deze specifieke houten vloer. Wanneer er goed onderhoud gepleegd wordt, kan een parketvloer namelijk decennialang meegaan!

Wat is er allemaal mogelijk met het laten leggen van een parketvloer?

Maar wie schakelt u in voor het laten leggen van parket in regio Noord-Holland? Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer natuurlijk! Bij deze vloerenspecialist werken enkel deskundige vloerenleggers die u kunt vertrouwen. Of u nu kiest voor een traditioneel patroon of juist een alternatieve legwijze van uw parket wenst, deze specialisten komen het gewoon leggen en laten geen kans onbenut om de vloer te laten stralen! In de uitgebreide collectie vindt u parket in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan massief parket of aan lamelparket – beide hebben voor- en nadelen. De vloerspecialisten van dit bedrijf denken graag met u mee wat het beste bij uw wensen past voor u het parket gaat laten leggen.

Krijg antwoord op al uw vloergerelateerde vragen

Bent u in de markt voor een nieuwe vloer, maar vindt u het lastig om een beslissing te maken? Dan kan het helpen om advies op maat te krijgen van een deskundige specialist. In de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer (gelegen in Noord-Holland) lopen de vloerspecialisten rond zodat u al uw vragen kunt stellen over het (laten leggen van) parket. Mocht Wormerveer een eindje rijden zijn en u gewoon een vraag hebben, dan staat het u uiteraard vrij om telefonisch contact op te nemen.

https://klitsieparketvloeren.nl/