De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Snel een afspraak gemaakt voor spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie was zo aangebracht

De afgelopen week is er bij ons spouwmuurisolatie aangebracht door isolatiedeal en wij zijn erg tevreden over het resultaat. De afgelopen winter was echt zeer koud en mijn vrouw en ik waren er inmiddels helemaal klaar mee. Want niet alleen moest de CV ketel iedere dag lang aanstaan om het huis te verwarmen. Ook merkte je gewoon dat de warmte snel weer verdween. Dit vonden we allebei erg vervelend dus we waren ook al op zoek naar een bedrijf dat spouwmuurisolatie aanbood. Nu hadden we onlangs gehoord van Isolatiedeal. Want dit bedrijf had bij een collega van mij ook spouwmuurisolatie aangebracht en hij was erg te spreken over het resultaat. Daarom waren we ook eerst gaan kijken op de website. Al snel kwamen we erachter dat dit nog wel eens zeer positief kon zijn voor ons. Want we wilden in geen geval meer dat het wooncomfort zo laag was als afgelopen winter. Ze gaven aan eerst een vooronderzoek te doen alvorens te starten met het aan brengen van spouwmuurisolatie. Dus ik was dan ook erg nieuwsgierig.

Snel een afspraak gemaakt voor spouwmuurisolatie

Ik liet snel mijn telefoonnummer achter op de website en binnen een dag werd ik al teruggebeld. Dit vond ik zeer snel. We planden een afspraak in en de week daarop kwam een bouwkundig expert langs. Hij bekeek de woning en naar aanleiding van zijn inspectie maakte hij direct een offerte op.

Een scherpe prijs

De totaalprijs voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie viel mij erg mee. Het was een stuk lager dan ik had verwacht dus ik was er dan ook direct over uit. Ik liet spouwmuurisolatie plaatsen. Want hij gaf ook nog eens aan dat er 10 jaar garantie op zit en dat de isolatie binnen 24 uur was aangebracht. Ik was tevreden.

http://isolatiedeal.nl/