De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Badkamerkranen in diverse stijlen

Wat voor badkamerkranen?

Veel mensen denken bij het kopen van een inrichting voor de badkamer vooral aan het bad, de douche, het toilet en de meubels. Maar weinigen zullen meteen denken aan de aanschaf van badkamerkranen. En nog vaker zal er niet stilgestaan worden bij de technische zaken die hierbij komen kijken. Niet alle badkamerkranen passen namelijk op alle wastafels of badmeubels. Of het past heeft onder andere te maken met het aantal gaten dat nodig is, maar ook met de hoogte van de kraan bijvoorbeeld. Een hoge kraan kunt u namelijk beter niet plaatsen in een lage waskom, want dit heeft veel gespetter tot gevolg.

 

Badkamerkranen in diverse stijlen

Het is zonde dat mensen zo weinig stilstaan bij badkamerkranen, want ze zijn namelijk heel bepalend voor de sfeer van deze ruimte. Een nostalgische kraan heeft namelijk een heel ander effect dan een moderne. Het kan dus ook de stijl van gekochte meubels versterken of juist afzwakken. Het is daarom belangrijk dat de kraan goed bij de rest van de inrichting gekozen wordt. Gelukkig zijn badkamerkranen verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, waardoor er altijd wel een model te vinden is dat bij uw smaak past.

 

Ruime keus bij Van Heck

Wilt u zeker zijn dat u een ruime keus hebt in badkamerkranen, dan moet u absoluut eens een kijkje nemen op de website van Van Heck. Dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in badkamers, biedt namelijk een zeer uitgebreid assortiment badkamerkranen. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor alle andere zaken voor de badkamer, zoals het toilet, het bad, de douche, de meubels en de radiatoren. Zo kunt u heel gemakkelijk alles bij een bedrijf aanschaffen. Hun medewerkers hebben ook echt kennis van zaken en kunnen u daarom ook niet alleen adviseren over hun assortiment, maar ook over allerlei technische details.

http://www.vanheckbadkamers.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar rolgordijnen? Alles wat je moet weten!

Door de keukenkastjes de keukenkraan niet meer zien

De functie van park- en tuinmachines