De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Hoeveel kost een Plameco plafond?

Aan sommige dingen kun je geen prijskaartje hangen. Het genot van een fijn, schoon en rustig plafond hoort daar misschien ook bij.

Toch ontkomen we er niet aan om u iets in rekening te brengen voor de installatie van een Plameco spanplafond. Het is alleen lastig om aan te geven hoeveel een spanplafond kost, zonder vooraf de situatie te hebben ingeschat. Elk project is anders, dus zijn ook de kosten van een Plameco spanplafond per project verschillend.

Hoeveel uw nieuwe plafond precies gaat kosten hangt af van een aantal verschillende factoren. Daarom komen we, uiteraard geheel vrijblijvend, graag bij u thuis om een maatwerk offerte voor u op te stellen. Dan weet u (vooraf) precies waar u “ja” tegen zegt.

Bij het maken van deze offerte kijken we onder andere naar de volgende factoren:

Grootte

De grootte van de ruimte heeft uiteraard invloed op de prijs. Dat zal u waarschijnlijk niet verbazen.

Materiaal

Alle Plameco plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig, brandveilig materiaal. Binnen ons assortiment hebben we verschillende materialen, waarvan sommige wat exclusiever zijn dan andere. Zo kunnen we (optioneel) een speciale geluidsisolerende laag aanbrengen waarmee we de akoestiek van uw ruimte verbeteren.

Verlichting

Het aanbrengen van verlichting brengt extra werk met zich mee. Indien u verlichting in het plafond wilt aanbrengen, zal daarmee in de offerte rekening gehouden worden.

Afwerking

Hoewel een standaard Plameco spanplafond al een feest is om naar te kijken, is dit voor veel klanten nog niet genoeg. Daarom bieden we extra opties ter afwerking, zoals sierlijsten.

Dit zijn de factoren die we bij klanten het meest tegenkomen. Natuurlijk kan het zijn dat u nog andere wensen heeft. Deze bespreken we graag met u.

Maak een advies afspraak

Maak een afspraak met één van onze adviseurs om te zien wat er mogelijk is. Bel Plameco op: 055-203 21 23 of mail info@plameco-engelen.nl

https://plameco-engelen.nl/prijzen/

Gerelateerde artikelen

Kies voor een aluminium schuifpui!

Een open haard in huis nemen?

Bouwvergunning