De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Duurzame gevelbekleding laat uw gebouw stralen

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten voorzien van prachtige gevelbekleding? Deze gevelbekleding van hout is niet alleen geschikt voor bedrijfspanden, maar ook voor bijvoorbeeld recreatiewoningen of utiliteitsbouw. Zij bieden schitterende gevelbekleding van de mooiste houtsoorten. Zo past de gevelbekleding altijd bij de uitstraling van uw pand en uw bedrijf. Deze passende gevelbekleding vindt u altijd bij Platowood.

Gevelbekleding die zowel prachtig als duurzaam is

Een houten gevel ziet er prachtig uit, maar om dit zo te houden is er veel onderhoud nodig. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Als u kiest voor gevelbekleding van duurzaam hout van Platowood, dan is uw gevel gegarandeerd onderhoudsvrij. U hoeft de geval alleen maar jaarlijks schoon te maken, en de bekleding gaat lang mee. Het hout is niet milieubelastend, omdat er bij het produceren van de gevelbekleding weinig CO2 vrijkomt, minder dan de CO2 die wordt opgeslagen in de houten gevelbekleding. Dit is een unieke werkwijze, en de specialisten hebben jarenlange ervaring.

Laat de gevelbekleding aanpassen aan uw wensen

Wilt u ook een mooie gevelbekleding laten maken, die helemaal aansluit bij uw smaak en uw wensen? Ontdek dan de vele opties van Platowood. Kies bijvoorbeeld voor een brandvertragende coating. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een verflaag in de mooiste kleuren.

Kies uit verschillende mogelijkheden

Zoals u leest zijn er verschillende mogelijkheden om de gevelbekleding van uw woning, kantoorpand of utiliteitsgebouw helemaal naar uw wens te maken. Zo heeft u jarenlang een schitterende gevel, terwijl u geen tijd of moeite hoeft te besteden aan onderhoud. Ook heeft u niet te maken met onderhoudskosten. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Vraag dan om meer informatie bij de specialisten. Ze adviseren u graag over wat de beste gevelbekleding voor uw pand is. Zo ziet uw pand er binnen de kortste keren weer prachtig uit.

https://www.platowood.nl/