De kamervraag
Image default
Groothandel

Voorkom afgesleten tanden door een knarsbitje te kopen

Veel mensen tandenknarsen ‘s nachts. Deze mensen schuiven steeds onbewust met hun tanden tegen elkaar, waardoor er op den duur ernstige slijtage ontstaat. Hierdoor moet u regelmatig naar de tandarts, en dat wil niemand toch? Een goede oplossing hiervoor is het aanschaffen van een knarsbitje. Maar hoe kom je daaraan?

Kies uit bitjes in diverse kleuren

Wil je je gebit optimaal beschermen, dan kies je een knarsbitje in een mooie kleur. Bij deze specialist vindt je bitjes in allerlei kleuren. Wil je bijvoorbeeld zwart, wit of blauw? Met de filters op de website van deze specialist kies je eenvoudig een mooie kleur. Met een knarsbitje voorkom je dat je kaken elkaar raken, wat knarsen onmogelijk maakt.

Kies uit veel meer soorten gebitsbeschermers

Er zijn bitjes tegen knarsen, maar er zijn ook bitjes die handig zijn in andere situaties. Dit zijn bijvoorbeeld sportbitjes, zo zijn er boksbitjes, maar ook voor bijvoorbeeld een hockeybitje kunt u terecht bij deze expert. Ze zijn er ook nog eens in diverse merken. Wil je per se een hockeybitje van een bepaald merk? Ze zijn er allemaal, ook in verschillende maten. Zo weet je zeker dat het hockeybitje goed zit en je gebit zo optimaal beschermt. Het is dan wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing goed opvolgt. Ook leeftijd speelt een rol. Voor kinderen ouder dan 11 is bijvoorbeeld een senior gebitsbeschermer nodig. Junior gebitsbeschermers zijn er namelijk voor kinderen tot en met ongeveer 10 jaar.

Online of in de winkel bestellen

In de webshop van Gebitsbeschermers.nl vindt je diverse soorten knarsbitjes en hockeybitjes. Bekijk het assortiment rustig vanuit huis en bestel eenvoudig online. Meestal is de levertijd slechts een paar dagen. Wil je liever in de winkel shoppen? Bezoek dan één van de winkels, die gevestigd zijn in Arnhem en Utrecht. De medewerkers daar adviseren je graag.