De kamervraag
Image default
Winkelen

Getest: De beste Handcreme

Wie kent het niet? Die droge, schilferige, irriterende en kloof gevoelige handen die je hebt zonder het op tijd behandelen? Goede verzorging van je handen is ontzettend belangrijk. Gelukkig is er daarom een ruim assortiment aan handcrèmes op de markt. Maar met zoveel opties is het moeilijk te bepalen welke handcrème bij je past.

Waarom een handcreme?

Een goede handcreme kan ervoor zorgen dat je handen heerlijk soepel aanvoelen. Daarnaast heeft dit product een sterk hydraterende werking waardoor je handen er lekker zacht uitzien. Handcrème voorkomt dus dorheid, schilfers, breuken, kloven en andere schade aan de huid. Ook verzachten de ingrediënten een eventuele kloof en voorkom je infectie.

Geschikte handcreme kiezen

Geef eerst de voorkeur aan een handcreme die vrij is van ingrediënten die droogheid kunnen veroorzaken. Kijk vervolgens naar ingrediënten die een hoge mate van hydratatie aan de huid bieden en voorkomen dat je huid te hard wordt. Er zijn veel crèmes met tal van ingrediënten, maar de meest voorkomende zijn water, glycerine, olijfolie, sheabutter, amandelolie, kokosboter en vitamine C. Probeer ook te kijken naar het gebruik van minerale oliën, parabenen, sulfaten en Kathon als deze ingrediënten kunnen een negatief effect hebben op je huid.

Frequentie

De frequentie waarmee je je handen met crème moet insmeren is afhankelijk van welke type huid je hebt. Normaal en gemengde huidtypen hebben gemiddeld het minste verzorging nodig en kunnen gemiddeld twee keer per dag worden ingesmeerd. Droge huid krijgt het meeste voordeel van de hydraterende werking van crèmes en moet daarom meerdere keren worden ingesmeerd.

Geteste Handcrème

Om je te helpen bij het kiezen van de beste handcrème, hebben verschillende verzorgingsproducten een test ondergaan. Daaruit is gebleken dat geteste handcreme één van de beste en meest effectieve opties is. Deze crème is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor alle huidtypen. Bovendien is de crème hypo-allergeen en dermatologisch getest.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de meest effectieve crème voor je handen, neem dan geteste handcreme. De speciale formule, natuurlijke ingrediënten en hypo-allergeenheid maken de crème ideaal voor iedereen die zorgvuldig wilt omgaan met hun handen. De crème helpt bij het voorkomen en behandelen van droogheid, schilfers, kloven, breuken en andere schade aan de huid. Daarnaast is de handcreme geschikt voor alle huidtypen.