De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Wat is een online scootergroothandel?

Een online scootergroothandel is een webwinkel die zich focust op het inkopen van allerlei scooteronderdelen en -accessoires en deze doorverkoopt aan detailhandelaren. Dit maakt het voor de laatste partij heel eenvoudig om op één plek alle benodigdheden te bestellen in plaats van verschillende webwinkels en loodsen af te moeten gaan. Er zit een groot verschil tussen een kleinhandel en een groothandel. Een kleinhandel levert namelijk goederen rechtstreeks aan consumenten en een groothandel vormt als het ware de tussenpartij. Een goede online scootergroothandel is Doleweerd. Dit bedrijf focust zich uitsluitend op allerlei onderdelen voor scooters en bromfietsen en heeft alles in het assortiment!

Het hypermoderne dealerportaal

Uw onderdelen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij de scootergroothandel Doleweerd. U hoeft namelijk enkel een account aan te maken op hun website en uw gegevens in te vullen. Vervolgens heeft u precies op een rijtje hoeveel u van alles in uw assortiment heeft en waar u extra van moet bestellen. Dit kan met één klik op de knop. Orderverwerking en het opzoeken van productinformatie gaat heel makkelijk met het hypermoderne dealerportaal. Ook zijn uw gegevens volledig beschermd en wordt de site niet vaak geüpdatet. U hoeft dus niet telkens te wennen aan een andere uitstraling van de website. Alles is snel en overal toegankelijk en u kunt zoeken via de exploded view tekeningen. U heeft toegang tot meer dan 10.000 onderdelen en accessoires voor scooters en bromfietsen!

Maak gebruik van deze groothandel

Maak het u als ondernemer een stuk makkelijker door uw onderdelen voortaan te bestellen in deze online scootergroothandel. Zoek alles wat u nodig heeft en beheer makkelijk uw gegevens in uw account. Krijg een duidelijk overzicht van de aanbiedingen die voor u van toepassing zijn en maak gebruik van alle goede productfoto’s, zodat u zeker weet dat u het juiste bestelt!

https://www.doleweerd.nl/