De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Hollywood en het gebruik van een elektrische step

In de loop der jaren heeft de filmindustrie en meer specifiek de verschillende films en series voorzien en het idee gecreëerd voor vele nieuwe uitvindingen, die erin geslaagd zijn om vele nieuwe trends te markeren, zoals de elektrische step. Op zoek naar een elektrische step of wil je een e step opvoeren? Ga dan naar nr1elektrischestep.nl/.

Hollywood als voorloper

De futuristische visie van veel films heeft een idee geschapen van een wereld die verder gaat dan wat wij hebben of ons zelfs kunnen voorstellen. We hebben enorme steden gezien die in de ruimte zweven, vliegende auto’s, ruimteschepen die in minder dan een seconde sterrenstelsels doorkruisen, dieren en bewoners van andere planeten en dit alles heeft ons ertoe gebracht onze geest open te stellen om onze verbeelding te gaan gebruiken.

Met de dag zijn we minder verbaasd om een of ander dier of buitenaards wezen te zien en futuristische auto’s en ruimteschepen worden al als iets volkomen normaals beschouwd.

Jaren geleden, toen veel films gebaseerd waren op het zogenaamde “fantasie” genre, begonnen we nieuwe apparaten en nieuwe manieren van leven te zien die in de loop der jaren werden geïntroduceerd. Deze films hebben gediend als orakels die de toekomst voorspellen en ons een expliciete en zeer accurate versie hebben gegeven van hoe ons leven zal veranderen.

Vanuit een ander gezichtspunt kunnen we denken dat ons leven zonder deze films nooit meer hetzelfde zou zijn. Dit betekent dat onze toekomst misschien nooit had hoeven zijn zoals hij is geworden, maar dat veel bedrijven geïnspireerd werden en begonnen zijn met het maken van voorwerpen en apparaten die zo anders en innovatief zijn dat ze onze dagelijkse routines hebben veroverd en deel uitmaken van al onze activiteiten.

Hoe dan ook, wat onze interpretatie ook is, we kunnen niet ontkennen dat Hollywood en de film ons leven hebben veranderd en vele ideeën en nieuwe concepten hebben voortgebracht.

Hollywood als marketing aspect

Afgezien van het fantastische genre, dienen veel films als platform voor de uitdrukking van ideeën, situaties en op het eerste gezicht onmogelijk geachte gevallen en ook als platform voor reclame en branded content. We zijn eraan gewend om in veel films prachtige auto’s vol apparaten en luxe te zien, die vroeg of laat op de markt komen en ons prikkelen.

Hollywood en de elektrische steps

Vreemd genoeg geldt hetzelfde voor de elektrische steps. Het idee van elektrische stepsis al enkele jaren geleden ontstaan, terwijl hun functies en technische kenmerken in de loop der tijd zijn ontwikkeld en verbeterd.

Kunnen we zeggen dat het huidige beeld van elektrische steps is gecreëerd in de films en de series? Geloof het of niet, elektrische steps zijn verschenen in verschillende films en series.

Elektrische step en The Flash

De eerste meest opvallende verschijning is in de televisieserie “The Flash” in de jaren 1990-1991, waar de Badsey elektrische step werd gebruikt door politieagenten om criminelen in de stad te vervolgen.

Het uiterlijk en de technische kenmerken van de elektrische steps zijn gewaardeerd als zeer nuttig als het gaat om het bereiken van kleine plaatsen en smalle straten waar de typische politie-auto niet in slaagt om binnen te komen. Op deze manier, wanneer de misdadigers begonnen te rennen in de kleine straatjes, slaagden de politieagenten erin hen te volgen en te arresteren.

Tegenwoordig krijgen elektrische steps elke dag meer aanhangers en zijn er wereldwijd al veel gebruikers. Sinds kort worden ze ook door politieagenten gebruikt.

We kunnen er niet zeker van zijn of het idee is ontstaan door de films of de series uit de jaren ’90 of gewoon door het grote nut dat elektrische steps hebben, maar in elk geval kunnen we het belang en de invloed van Hollywood op elk aspect van ons leven niet ontkennen.