De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Een elektrische sloep kopen om onbezorgd op het water te genieten

Eindeloze onbezorgde tochten op het water: dat staat u te wachten als u een sloep gaat kopen bij Jacksmarina. De bootmakelaars van dit bedrijf kunnen u namelijk uitgebreid adviseren over de sloep die het best aansluit bij uw wensen en eisen. Bovendien is het aanbod met de grootste zorg samengesteld uit betrouwbare sloepen, boten en jachten. Bij de aankoop van een sloep heeft u de keuze uit een type dat op diesel vaart of dat elektrisch aangedreven wordt. In de meeste gevallen is een elektrische sloep de meest aantrekkelijke optie. Bent u benieuwd waarom? Lees dan verder!

De voordelen van een elektrische sloep van deze specialist

Geniet u graag van lange dagen op het water? Dan zit u met een elektrische sloep helemaal goed. Deze is namelijk geschikt om tot wel acht uur rond te varen zonder daarbij de accu te hoeven opladen. Naast dat tanken voortaan tot het verleden behoort, heeft een elektrische sloep nog een aantal andere voordelen in vergelijking met een sloep op diesel. Zo is deze sloep stiller, een stuk beter voor het milieu en heeft u geen last van vervelende geuren die vrijkomen bij een tank op diesel. Bovendien bent u onder de streep minder geld kwijt aan de onderhoudskosten wanneer u een elektrische sloep gaat kopen.

Ontvang begeleiding met A tot Z

Een sloep kopen doet u niet elke dag. Daarom bieden de bootmakelaars van Jacksmarina u begeleiding van A tot Z aan. Deze aanbieder voegt regelmatig nieuwe sloepen aan het aanbod toe en informeert u graag over de mogelijkheden, zodat u een weloverwegen keuze maakt. Wilt u graag uw huidige sloep inruilen tegen een aantrekkelijk bod? Ook dan helpen de medewerkers u graag verder. U ontvangt zelfs direct een vrijwaringsbewijs. Neem direct contact op met het team via de contactgegevens op de website om de mogelijkheden te bespreken.

https://jacksmarina.nl/