De kamervraag
Image default
Verbouwen

Wat betekent Erkend Verhuizen eigenlijk? En wat zijn uw voordelen?

Van Gastel Verhuizingen is een Erkend Verhuisbedrijf. Dit is iets waar wij erg trots op zijn. Niet alleen bieden wij hierdoor de beste service, maar is het voor u ook de veiligste manier van verhuizen. Zo heeft u verhuisgarantie en garantie op uw bepaling. Maar welke voordelen zitten er nog meer aan? Lees het in dit blog!

Waarom kiezen voor Erkende Verhuizers?

Wanneer u kiest voor Erkende Verhuizers, weet u zeker dat al uw spullen met liefde en zorg behandeld worden. Ook bent u gegarandeerd dat alles soepel verloopt. U kunt zelf bepalen hoeveel van de verhuizing u uit handen wilt geven. Dit kan tussen het enkel van A naar B vervoeren tot een complete verhuizing met uit elkaar halen, inpakken, vervoeren en opslag door Van Gastel Verhuizingen.

Voordeel #1: Duidelijke afspraken

Wanneer u gaat verhuizen heeft u al genoeg aan uw hoofd. Dit is het moment verhuisbedrijf Bergen op Zoom u komt helpen en ondersteunen. Erkende verhuizers zorgen voor goede afspraken van tevoren. Zo kunt u wanneer de verhuizing gaat beginnen uw hart en tijd in andere zaken stoppen die voor u belangrijk zijn. Erkende Verhuizers bieden dus niet alleen kwaliteit, maar ook zekerheid.

Voordeel #2: Gegarandeerde kwaliteit

Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan al de eisen die opgelegd zijn door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat er regelmatig door een extern bureau getoetst wordt op verschillende aspecten. Hierbij kan gedacht worden aan kwaliteit, milieu en veiligheid. Deze eisen zijn vastgelegd in het erkenningsreglement en is op te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Door deze regelmatige checks bent u gegarandeerd van een fijne verhuiservaring.

 

Op onze site zijn nog veel meer voordelen van Erkende Verhuizers te vinden. Bent u geïnteresseerd geraakt in alle voordelen die ons verhuisbedrijf Bergen op Zoom of ons verhuisbedrijf Etten-Leur te bieden heeft? Twijfel niet en neem contact met ons op!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Isoleer uw huis beter door houten kozijnen online te bestellen

Bestel contact lijm bij de specialist

Stucgereedschap kopen bij een ervaren partij