De kamervraag
Image default
Verbouwen

Laat een bouwtechnisch onderzoek uitvoeren door deze specialist

Als u van plan bent om uw huis in de regio Rotterdam te verkopen of u wilt juist een nieuw pand in deze omgeving kopen, dan doet u er goed aan om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Met een bouwtechnische keuring, ook wel een bouwtechnisch onderzoek genoemd, wordt de bouwkundige staat van het pand in kaart gebracht. Hiermee wordt niet alleen duidelijk of het pand aan bepaalde eisen voldoet, maar ook of het pand gebreken vertoont die voor de aan- of verkoop van het huis aangepakt moeten worden. Een dergelijk bouwtechnisch onderzoek laat u uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis, in de buurt van Rotterdam. Hier werken specialisten die bouwtechnische onderzoeken op professionele wijze uitvoeren. Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor uw situatie kan betekenen? Lees dan verder.

Hoe ziet een bouwtechnisch onderzoek eruit?

Elk pand moet aan bepaalde eisen voldoen. Dit verhoogt namelijk niet alleen de veiligheid van de bewoner(s), maar ook het wooncomfort. Tijdens een bouwtechnisch onderzoek van Bouw Techno Keuring wordt de staat van allerlei elementen in een pand nagegaan. Denk hierbij aan de fundering, elektrische installaties, riolering, muren en het metselwerk. U ontvangt vervolgens een kostenraming, waarmee u direct ziet welke noodzakelijke kosten er gemaakt moeten worden en welke verbeterpunten aangepakt moeten worden voor de langere termijn.

Redenen om specifiek deze specialist in te schakelen

Er zijn verschillende redenen waarom u dit bedrijf uit Hellevoetsluis, nabij Rotterdam, zou moeten inschakelen voor het uitvoeren van de bouwtechnische keuring. Zo kunt u ervan uitgaan dat er een volledig onafhankelijk onderzoek uit wordt gevoerd, welke volledig voldoet aan de NHG-normen. Daarnaast zorgt deze specialist voor een kostenraming door middel van een uitgebreide digitale rapportage. De resultaten uit dit rapport kunt u in de nabije toekomst altijd gebruiken tijdens onderhandelingen. U ziet het: een bouwtechnisch onderzoek door deze specialist is een waardevolle investering.

Neem direct contact op met dit bedrijf

Wilt u deze specialist uit Hellevoetsluis, vlak bij Rotterdam, inschakelen voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring? Neem dan direct contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u van meer informatie te voorzien.