De kamervraag
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren brengt meerdere voordelen met zich mee

Kent u de verschillende voordelen van uw vermogen in vastgoed investeren al? Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren om in vastgoed te investeren. U kunt ervoor kiezen uw geld in een vastgoedfonds te beleggen of juist alles zelf te doen. Dus zelf een pand te kopen, te beheren en te verhuren. Maar tussen deze twee uitersten zijn veel andere mogelijkheden, waaronder ook veiligere manieren om als particulier te beleggen in vastgoed. Een veilige manier van investeren in vastgoed is namelijk investeren via Center Parcs Vastgoed. U koopt hierbij een recreatiewoning en geeft vervolgens het regelwerk uit handen door middel van een huurovereenkomst.

Wel de lusten, maar niet de lasten van het investeren in vastgoed

Met het afsluiten van de huurovereenkomst neemt Center Parcs Vastgoed zowel het beheer als de exploitatie van uw woning op zich. Hier heeft u voor de totale looptijd van het contract geen omkijken meer naar. De meeste contracten worden voor 15 jaar afgesloten, waarna ze per 5 jaar te verlengen zijn. Tijdens de looptijd is daarnaast uw rendement gegarandeerd. Dit is namelijk een vast rendement van 5% per jaar, ongeacht eventuele leegstand van de woning. Naast het vaste rendement, kunt u ook kiezen voor een variabel rendement. In dat geval krijgt u een variabel rendement van minimaal 3% met daarbij een percentage van de totale huuromzet. Dit is perfect wanneer u als particulier wilt beleggen in vastgoed.

Professionele begeleiding van begin tot eind

Als u als particulier wilt beleggen in vastgoed kunnen er nogal wat vragen opkomen. Door de ruim 50 jaar ervaring van Center Parcs Vastgoed kunnen zij alle vragen rondom investeren in vastgoed moeiteloos voor u beantwoorden. U wordt vanaf de eerste oriëntatie tot en met de eventuele verkoop optimaal begeleid door deskundige adviseurs. Wilt u ook profiteren van een investering in één van de duurzame recreatieparken van dit sterke merk? Op de website vindt u alle informatie en kunt u ook terecht voor informatiedagen op de verschillende projectlocaties.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl