De kamervraag
Image default
Groothandel

Alle horeca benodigdheden snel geleverd

Bent u op zoek naar horeca benodigdheden? Hartman en Zn. Horeca Service heeft alles wat u maar nodig kunt hebben verzameld in één webshop. Van grootkeukenapparatuur en keukenservies tot luxe servetten vindt u bij dit familiebedrijf, dat kwaliteit en service garandeert bij al uw bestellingen. Onder meer zorginstellingen, hotels, restaurants en voetbalkantines kunnen snel worden bevoorraad door Hartman en zn Horeca Service. In de webshop zijn alle horeca benodigdheden op een overzichtelijke manier ingedeeld, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Efficiënt werken in de keuken

Het inrichten van een keuken is een hele klus. Hartman en Zn. Horeca Service is uitstekend in staat u hierbij te helpen. De deskundige adviseurs bekijken samen met u de ruimte en helpen u een efficiënte indeling te maken. De grootkeukenapparatuur wordt volledig afgestemd op de behoefte en capaciteit van uw horecabedrijf. Dit resulteert in een keuken waarin iedereen prettig kan werken en iedere medewerker voldoende ruimte heeft. De apparatuur wordt geleverd en geïnstalleerd door vakmensen. Ook het onderhoud en eventueel het vervangen van onderdelen wordt geregeld door Hartman.

Vergeet ook de schoonmaak niet

Een schoon en net bedrijf is een mooi visitekaartje dat u graag afgeeft. Daarom heeft Hartman en Zn. Horeca Service een zeer breed assortiment aan schoonmaak- en verzorgingsproducten, waarmee uw keuken en gastenruimtes er stralend uit kunnen blijven zien. En heeft u hotelkamers of runt u een bed-en-breakfast? Dan vindt u er een uitgebreide keuze aan heerlijke zachte badjassen, luxe handdoeken en verzorgingsproducten voor in de badkamer of sauna. Uw gasten zullen dit comfort zeker kunnen waarderen.

Snel en gemakkelijk geregeld

Omdat het assortiment horeca benodigdheden voortdurend wordt aangevuld, zult u altijd vinden wat u zoekt. Heeft u vragen? Dan kunt u gemakkelijk telefonisch of via mail in contact komen met één van de professionele medewerkers. Zij helpen u graag verder. Uw bestelling zal snel verwerkt en geleverd worden. Hoe gemakkelijk is het om al uw horeca benodigdheden in één keer te kunnen bestellen! Hartman en Zn. Horeca Service zorgt ervoor dat u dat als ondernemer op een perfecte manier kunt doen.