De kamervraag
Image default
Toerisme

Winterse evenementen in Blankenberge

witte paard Blankenberge

Het is weer het einde van het jaar, wat betekent dat je tijdens de kerst het meeste plezier beleeft. Bij Blankenberge doen ze er alles aan om het u naar de zin te maken. Kerstmarkten, ijsbanen, nieuwjaarsborrels … ze hebben het allemaal in Blankenberge. Maar deze winteractiviteiten hebben voor u de hoogste prioriteit;

Kerstmarkt aan de Jachthaven

Dompel je onder in de sfeer van Kerstmis tijdens de eerste editie van de kerstmarkt op de Blankenberge Pier. Er zijn veel kraampjes, veel attracties en een sterke sfeer, geschikt voor iedereen. Ook kun je hier je schaatskunsten herstellen op de kunstijsbaan.

Kersthappening

Ontdek kerstactiviteiten op het Leopold III-plein, de omgeving is volledig omgetoverd tot een winterse sfeer. Schaatsen op de ijsbaan? geen probleem! Trek schaatsen aan. Of kijk je liever met wijn in je hand? Dan kunnen natuurlijk de mooiste kraampjes rondom de helling worden gerealiseerd.

Bel’lumière Blankenberge

Heerlijke winteractiviteiten in belle-époquestijl. Bent u op zoek naar wintercomfort in een unieke sfeer, dan is dit een echte aanrader. Bekijk video’s en lichtspektakels in de Sint-Rochuskerk en laat u verleiden door het ontelbare lekkere eten in de eetstalletjes.

Nieuwjaarsdrankje

Onder het genot van een heerlijk drankje klinkt het nieuwe jaar in. Dat is wat we gaan doen, toch? Zoals elk jaar wordt in Blankenberge de nieuwjaarsborrel gehouden op de Grote Markt. Overal muziek, snacks en goede sfeer, er is geen betere plek om meteen te beginnen!

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html