De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

Preppy kleding past goed bij uw Engelse leefstijl

Houdt u ook zo van de mooie preppy kleding uit Engeland, in van die luxe stoffen? U kunt nu ook in Nederland deze mooie kleding kopen. Maar dat is niet het enige, want ook voor mooie woonaccessoires in Engelse stijl kunt u bij Cartney in Zeist terecht. Cartney heeft naast een fysieke winkel, ook een webshop. Zo is de preppy kleding voor iedereen in Nederland bereikbaar, net zoals de mooie woonaccessoires. Denk hierbij aan lekkere wollen truien met mooie Schotse ruitprints. De truien worden gemaakt van luxe wolsoorten, zoals tweed. Ook de woonaccessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. U vindt hier niet alleen basisitems voor een mooie outfit, maar u kunt uw outfit ook afmaken met een lekkere warme wollen sjaal, ook met stijlvolle Schotse ruitprint.

Bestel of shop de mooiste mode-items en items voor in huis

In de winkel in Zeist én in de webshop vindt u alle mooie items in Engelse stijl van Cartney. U hoeft zo niet eens uw huis uit om de mooie Engelse items te shoppen. Bij Cartney vindt u bijvoorbeeld alles om uw eettafel gezellig aan te kleden voor een mooi diner met familie en vrienden. Kies bijvoorbeeld voor luxe dinerkaarsen. Zo organiseert u bijvoorbeeld tijdens de feestdagen een gezellig diner in Engelse stijl. Voor de aankleding bestelt of shopt u alles bij deze mooie winkel. Alles is te koop in de winkel én in de webshop. Dit heeft als voordeel dat iedereen in heel Nederland nu de mooiste items uit Engeland kan shoppen.

Bezoek de winkel of bestel online in de webshop

Bent u geïnteresseerd in het kopen van producten in Engelse stijl, zoals preppy kleding? Koop bijvoorbeeld een mooie jas van waxleer. Ga hiervoor gezellig langs in de winkel, of bestel eenvoudig online. Als u langsgaat in de winkel, dan zult u zien dat de winkel heel gezellig is. U krijgt dan ook persoonlijk advies.

https://www.cartney.nl/