De kamervraag
Image default
Mode en Kleding

Het gemak van een pasjeshouder

Het gemak van een pasjeshouder

Doordat het contante geld steeds meer uit het straatbeeld verdwijnt, heeft de portemonnee bij velen van ons plaats gemaakt voor de pasjeshouder. Dit is veroorzaakt door het feit dat het contante geld de afgelopen jaren steeds meer plaats heeft gemaakt voor het betalen per pin. Tegenwoordig is het zelfs zo, dat je bij de meeste winkels en supermarkten zelfs je boodschappen eenvoudig met je smartphone kunt afrekenen, je kunt je dus voorstellen, dat de portemonnee zoals we deze vroeger gebruikten in steeds mindere mate nodig is. Wil jij weten waarom ook jij zou moeten kiezen voor een pasjeshouder? Lees dan hier de voordelen.

Veilig

Het gebruik van een pasjeshouder is ontzettend veilig, uiteraard is het wel belangrijk dat je kiest voor een gecertificeerde pasjeshouder. Anders is het namelijk heel goed mogelijk, dat eventueel kwaadwillenden de gegevens eenvoudig en snel kunnen aflezen, zodat ze vervolgens bij al je persoonlijke gegevens kunnen. Belangrijk is dus om te kijken of een pasjeshouder dames beschikt over een RFID. Dit houdt externe signalen die willen binnendringen tegen, waardoor jij 100% bent beveiligd tegen cybercriminaliteit. 

Eenvoudig

Het grote voordeel aan een pasjeshouder, is dat ze enorm eenvoudig te gebruiken zijn. Afhankelijk van voor welk type je kiest kun je er 4, 6 of zelfs 8 pasjes in kwijt. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je te weinig ruimte hebt. Er zit zelfs ook nog een speciaal vakje in waar jij je briefgeld in kunt doen mocht dit nodig zijn. Ga je op stap, dan hoef je dus alleen je pasjeshouder in je zak te steken en je bent klaar om te gaan. Ga je een dagje op stap en neem je toch een rugzak leer mee, dan is het verstandig je pasjeshouder wanneer jij je tas even onbeheert achterlaat ten alle tijde met je mee te nemen.

Universeel

Waar de pasjeshouder doorgaans bij mannen een stuk populairder zijn dan bij vrouwen, zijn ze voor beide geschikt. De meeste pasjeshouders zijn namelijk verkrijgbaar in tal van kleuren, zodat er altijd een kleur tussen zit die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Ben je nu bang, dat je tijdens een wandeling in de grote stad wordt beroofd door een zakkenroller? Dan is het aan te raden te kiezen voor een anti diefstal rugzak. Wanneer jij je pasjeshouder hier gedurende de dag in laat, hoef jij je nergens zorgen over te maken.