De kamervraag
Image default
Kinderen

Goedkoop cadeau voor Sint en Kerst

Elk jaar rijst die vraag weer… Wat ga je je kinderen dit jaar geven voor Sinterklaas en kerst? Je zoon of dochter heeft vast al wel een lijstje met wensen klaar. Maar sommige wenslijstjes zijn nogal prijzig en niet altijd te doen. Zeker in deze tijden waar crisis en geldzorgen een rol spelen. Gelukkig zijn er nog goedkope cadeautjes te vinden. En die doen zeker niet af aan de pret die een kind er mee zal hebben.

Kinderhorloges

Voor kinderen die net klok kunnen kijken is een kinderhorloge echt een leuk cadeau. Dit zijn cadeautjes die voor prijzen tussen de 5 en 10 euro vaak al kunt aanschaffen. Wil je een wat luxer horloge? Dan zal de prijs wat hoger liggen. De kinderhorloges werken op batterijen en je hebt keuze tussen analoog en digitaal.

Fietsaccessoires

Wat ook niet duur hoeft te zijn zijn fietsaccessoires voor kinderen. Hierbij moet je denken aan een fietsbel, een regenhoesje voor fietszadels in leuke printjes van het merk Bikecap of fietsslingers. Dat zijn kunstbloemen die aan elkaar geregen zijn en die kun je om je stuur of fietskrat/fietsmand hangen.

 

Leuke cadeautjes voor weinig geld

Een kinderhorloge, fietsbelletje, fietstoeter of bloemenslinger voor de fiets zijn leuke kleine cadeautjes waarmee je kinderen ontzettend blij kunt maken. En voor kinderen gaat het er vaak niet om hoe duur een cadeau is, als het maar mooi is! Het leuke van fietsaccessoires en kinderhorloges is dat het ook nog nuttige cadeau’s zijn. Het zijn echt bruikbare cadeaus. Zo kun je zelfs in deze dure tijd je kids toch leuk verrassen!

https://www.kinderhorloge.eu/