De kamervraag
Image default
Kinderen

Drie redenen om een binnenspeeltuin nabij Breda te bezoeken

Heb jij de binnenspeeltuin nabij Breda weleens bezocht met het gezin? Kids Wonderland is een gigantische binnenspeeltuin niet ver van Breda met een totale oppervlakte van maar liefst 2.500m². Maar wat heeft zo’n indoorspeeltuin nu eigenlijk te bieden? Laten we eens kijken naar drie belangrijke redenen om een binnenspeeltuin te bezoeken.

Reden 1: goed voor de ontwikkeling van je kind

De eerste reden is toch wel de belangrijkste van allemaal. Het bezoeken van deze binnenspeeltuin nabij Breda is ontzettend goed voor de ontwikkeling van je kind. Zo zal je kind zijn of haar grenzen verleggen tijdens een dagje spelen in een indoorspeeltuin. Er zal volop gespeeld en gelachen worden, ook met andere kinderen. Bovendien wordt de ontwikkeling van de grove motoriek behoorlijk bevorderd. Kinderen zullen nieuwe vaardigheden leren, zowel op sociaal als fysiek vlak. Wie weet maakt je kind zelfs nog een paar vriendjes of vriendinnetjes tijdens het spelen. En dat is alleen maar hartstikke leuk!

Reden 2: eindeloos speelplezier

Een tweede belangrijke reden om deze binnenspeeltuin in de buurt van Breda te bezoeken met het gezin is natuurlijk het speelplezier. Een indoorspeeltuin is leuk voor jong en oud, of je nu kind of opa of oma bent. Maar met name de kinderen zullen zich kostelijk vermaken dankzij de grote variëteit aan toestellen. In een binnenspeeltuin kom je namelijk doorgaans toestellen tegen die je in een doorsnee buitenspeeltuin niet zo snel zult tegenkomen. Denk hierbij aan klimmuren, reuzenraden, trampolines en grote glijbanen.

Reden 3: ideaal wanneer het regent

Tot slot biedt het bezoeken van een binnenspeeltuin vlak bij Breda ook nog eens een uitstekend alternatief wanneer het met bakken uit de hemel valt. Op regenachtige dagen zit je er natuurlijk niet echt op te wachten om met je kind naar een buitenspeeltuin of een pretpark te gaan. Aangezien het in ons kleine kikkerlandje vrij regelmatig regent, is het een goed idee om zo’n leuke indoorspeeltuin eens te bezoeken. Hier kun je de hele dag vertoeven, met een dak boven je hoofd waardoor iedereen het droog houdt. Ideaal!

https://www.kidswonderland.nl/