De kamervraag
Image default
Internet marketing

Internetmarketing is een goed idee

Goede Internetmarketing kan veel voor jou als bedrijf betekenen. Met behulp van deze marketing zal je meerdere bezoekers op je website krijgen. Vaak is het is het zo dat wanneer mensen iets zoeken op Google, dat ze niet verder kijken dan de eerste pagina. Wanneer jouw website op de tweede pagina staat zal jouw site onterecht vaak worden misgelopen. Met behulp van internetmarketing wordt komt jouw site ook op de eerste pagina waardoor je veel beter te vinden bent. Hierdoor zal je zichtbaar meer bezoekers hebben op je site. Je zal merken dat het klantenaantal gaat stijgen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen binnen een korte tijd de vindbaarheid van jouw site optimaliseren.

De kansen vergroten

Bij internetmarketing is het dus van belang dat de kansen dat je gevonden wordt te vergroten. Dit doen we dus door middel van zoekmachineoptimalisatie. Het is fijn wanneer je website hoog in Google staat, maar het is dan wel zo handig dat je site gevonden kan worden met relevante zoekwoorden. Op die manier kan jouw doelgroep je beter vinden. Door middel van een SEO scan kunnen wij uitzoeken wat de meest relevante zoekwoorden voor jou zijn. Hier spelen we bij internetmarketing op in waardoor je bedrijf beter gevonden kan worden voor potentiële klanten en dus ook meer bezoekers krijgt. 

Hoe we te werk gaan

Waar wij als internetmarketing voornamelijk naar kijken is de optimalisatie. Zo kijken we bijvoorbeeld hoe de technische aspecten verbeterd kunnen worden, maar ook of de teksten wel geoptimaliseerd zijn. Verder kijken we ook hoe het is met jouw linkprofiel. Dat houdt in hoeveel sites gelinkt zijn met jouw website. Deze zullen we vergelijken met andere sites. Door inzicht te krijgen in al deze aspecten kunnen we de vindbaarheid van jouw bedrijf vergroten. Het inzetten van internetmarketing is dus zo’n slecht idee nog niet.