De kamervraag
Image default
Groothandel

Kies voor veilig werken met Timberland werkschoenen

Als u veilig wilt werken dan draagt u natuurlijk Timberland werkschoenen. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor de werkvloer. Het gaat daarbij om een complete serie schoenen die geschikt zijn voor verschillende branches. Als u in de bouw werkzaam bent dan draagt u natuurlijk een Timberland werkschoen die bestand is tegen vocht, kou en het risico dat er iets zwaars of scherps op uw voet terecht kan komen. Deze schoenen zijn vaak uitgevoerd als korte laarzen om ook uw enkels optimaal te kunnen beschermen. Een bijkomend voordeel is dat dit een casual schoen is, dus ook goede looks heeft.

De ideale werkschoen voor de werkplaats

Niet alleen in de bouw is het verstandig om speciale schoenen te dragen. Ook als u in een werkplaats of fabriekshal werkzaam bent is het vaak niet aan te raden om daar op sneakers rond te lopen. Soms is dat zelfs verboden, veel bedrijven hanteren kledingvoorschriften en strenge veiligheidseisen en daar horen dan ook de schoenen bij. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u met gevaarlijke stoffen werkt of als het risico bestaat dat uw voeten bekneld kunnen raken of in aanraking kunnen komen met zware of scherpe voorwerpen. De regels zijn soms vastgelegd in huisregels van het bedrijf, maar het kan ook dat u te maken heeft met wettelijke voorschriften vanuit de Arbowet. Uw werkgever moet er dan op toezien dat u zich hieraan houdt.

Waar koop ik de beste werkschoenen voor mijzelf of mijn personeel?

Als u op zoek bent naar de uitstekende Timberland werkschoenen dan kunt u deze onder andere bestellen bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u het complete assortiment van dit topmerk. U kunt een keuze maken uit diverse typen werkschoenen, afhankelijk van de branche waar u of uw personeel werkzaam is. Uw bestelling wordt met zorg verwerkt en u heeft deze in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen al in huis. Ruilen of retourneren is uiteraard mogelijk als de maat niet klopte of u toch liever een andere werkschoen bestelt.