De kamervraag
Image default
Groothandel

De Silvent 4015-LF

De Silvent 4015-LF is eenvoudigweg het meest krachtige persluchtpistool dat dit merk te bieden heeft en tevens een van de krachtigste exemplaren op de markt. Hoewel een veiligheidskoppeling voor perslucht niet verplicht is, is deze bij dit pistool wel aan te raden. Wie behoefte heeft aan maximale kracht en moet werken onder zeer zware tot extreme omstandigheden, kan niet om dit model heen. Niet voor niets luidt zijn volledige naam “Silvent 4015-LF Bazooka”. Dit is inderdaad geen gewoon persluchtpistool, maar een absolute bazooka met een ongeëvenaarde kracht.

Ten opzichte van een open buis met een diameter van 20 millimeter, levert deze 4015-LF nog meer kracht, maar maakt hij 78% minder lawaai en bespaart u 58% perslucht. Hoe? Door zijn top of the range design lekt er veel minder lucht weg. Dit kan uiteraard nog verder worden teruggedrongen door een veiligheidskoppeling voor perslucht te monteren.

De Silvent 4015-LF voor wanneer prestaties echt tellen

Wanneer u de Silvent 4015-LF aanschaft, betekent dit dat u geen genoegen neemt met minder dan de beste prestaties. U werkt waarschijnlijk onder zware omstandigheden en hebt behoefte aan grondige reiniging van ernstige vervuiling. Op de 4015-LF Bazooka kunt u rekenen, keer op keer.

Door de beschermende mantel van lucht, wordt de kernstroom uit de gepatenteerde nozzel omringd. Dit betekent niet alleen dat deze optimaal beschermd is en dus maximaal effect heeft; het maakt dit pistool ook een heel stuk stiller. De unieke gleuven in de uitstroommond voorkomen dat de omgevingslucht invloed heeft op de uitstroomsnelheid. De luchtstroom blijft bijzonder stabiel en precies, zodat u uitermate secuur kunt werken.

Regelbare kracht

Vanwege zijn enorme power komt de Silvent 4015-LF standaard met een regelbaar vermogen van 0 tot 100%. Dit betekent dat u in elke situatie kunt zorgen voor exact de juiste hoeveelheid blaaskracht. Dit maakt dit high end pistool geschikt voor zeer veel verschillende situaties en toepassingen. Dit is dan ook een uniek product. Schaft u hem aan, dan kunt u dit pistool niet alleen gebruiken in extreme situaties, maar ook wanneer een meer delicate aanpak vereist is. Ondanks dat het pistool beschikt over regelbare kracht, kunt u gewoon een veiligheidskoppeling voor perslucht monteren. De veiligheidskoppeling voor perslucht die KDS Advies verkoopt, zijn geschikt voor variabele vermogens.