De kamervraag
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie helpt bij revalidatie in Amsterdam

Na een operatie of ongeval en eens de eerste dringende medische zorgen gebeurd zijn, volgt vaak nog een lange periode van revalidatie om het lichaam terug normaal te laten functioneren. Deze periode is voor veel patiënten een moeilijke en pijnlijke tijd en daar wil Revalidatie Amsterdam u bij helpen. 

Revalidatie Amsterdam, samen leggen we de weg af 

Vaak wordt niet stilgestaan bij hoe ingrijpend een periode van revalidatie kan zijn. U wordt geconfronteerd met pijn, beperkingen, frustratie en misschien zelfs woede. Omdat wij geloven dat zowel fysieke als psychische beperkingen moeten behandeld worden, werken wij hiervoor met een multidisciplinair team om u te kunnen omringen met de best mogelijke zorgen. De medische kant van het team bestaat uit artsen, kinesisten, ergotherapeuten,… voor de psychische kant hebben wij psychologen en maatschappelijk werkers. 

Revalidatie Amsterdam zal steeds beginnen met een uitgebreid onderzoek door één van onze revalidatieartsen. Hierin wordt nagegaan wat de aard en de graad van de letsels zijn en wat het beste behandelplan hiervoor is. Uiteraard hebt u inspraak in elke stap die gezet wordt en wordt er ook in alle openheid met u overlegt over de mogelijkheden. Na het opstellen van een realistisch doel zullen de behandelingen aanvatten en kan u volop aan uw revalidatie starten.  De duur van de revalidatie valt moeilijk te voorspellen omdat iedere mens en ieder lichaam anders reageert.

Tussentijds worden evaluaties opgemaakt om na te gaan wat de vooruitgang is die reeds gemaakt is en die nog verwacht kan worden. Indien nodig worden de behandelingen hieraan aangepast. Revalidatie Amsterdam zorgt voor een totaalzorg met oog voor de zorgen en noden van de patiënt. 

 

Revalidatie Amsterdam, u staat er niet alleen voor 

 

Hebt u recent een operatie ondergaan of een ongeval gehad en hebt u nood aan degelijke en professionele revalidatie, contacteert u gerust dan Revalidatie Amsterdam voor verdere informatie en het maken van een afspraak.

https://hpfysio.nl/revalidatie-amsterdam/