De kamervraag
Image default
Gezondheid

Abortuskliniek Bloemenhove

Een zwangerschap komt soms totaal onverwacht. Maar wat als je helemaal niet voor een kindje kunt of wilt zorgen? Dan kun je terecht bij de specialisten van Beahuis & Bloemenhovekliniek.

Gespecialiseerde hulp bij zwangerschapsafbreking

Abortuskliniek Bloemenhove behandelt al sinds 1971 vrouwen die ongewenst zwanger zijn. We bieden gespecialiseerde hulp bij zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. Hiervoor werken we met verschillende behandelingen, zoals de abortuspil, zuigcurettage of een instrumentele abortus. Elke behandeling wordt uitgevoerd door ervaren artsen. Daarnaast word je in de kliniek liefdevol begeleid door een groep van verpleegkundigen. Je bent dus echt in goede handen. 

De kosten van een abortusbehandeling

Bij een ongewenste zwangerschap komt er veel op je af. Het is een periode die voor veel vrouwen toch vrij emotioneel is. Maar daarnaast loop je waarschijnlijk ook met een aantal praktische vragen rond. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de abortus kosten? Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. De behandeling wordt namelijk vergoed door het Ministerie van VWS. Dit gaat allemaal buiten je ziektekostenverzekeraar om. Dat betekent dat we bij de abortusbehandeling volledige anonimiteit kunnen garanderen.

Wil je een afspraak maken?

Het maken van een afspraak regel je bij kliniek Bloemenhove gewoon online. Plan je liever telefonisch een afspraak in? Dan kun je ons bellen op het nummer +31 23 528 98 90. De eerste afspraak is enkel een intakegesprek. Daarna krijg je minimaal vijf dagen de tijd om een definitieve beslissing te maken. Want het is jouw keuze. En die respecteren wij.

http://www.bloemenhove.nl/

Gerelateerde artikelen

Jonger met hyaluronzuur

Libido 7 enkel voor echte mannen

Diverse behandelingen bij de tandarts in Deventer