De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Dineren bij De Kommensaal

Als ik uit eten wil, dan weet men al waar ik het liefst naar toe wil: Restaurant De Kommensaal uit omgeving Duiven. En dat heeft verschillende redenen. Ten eerste vind ik het eten er uiteraard heerlijk. Ze beschikken over een uitstekende keuken en hebben een kaart met volop keuze. Ten tweede de ambiance: het is er warm en gezellig. Ik voel me altijd erg welkom en de bediening is erg vriendelijk. Is het heerlijk warm, dan eten wij graag op het gezellige terras. En tot slot de derde reden: de prijs. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van dit restaurant super. Als ik na een gezellige avond heerlijk eten moet afrekenen, sta ik altijd weer verbaasd over de rekening, die elke keer weer meevalt.                  

Van particulier naar zakelijke gast

Onlangs wilde de directie van ons bedrijf een etentje organiseren voor het personeel. Ik heb toen verteld over mijn ervaring met De Kommensaal. Ik mocht een afspraak met ze maken en samen met de directeur heb ik toen het restaurant bezocht. Na een rondleiding en het bespreken van onze wensen kwam de prijs ter sprake. Ook hier waren we weer aangenaam verrast. Dit was binnen ons budget en dat hadden we eigenlijk niet verwacht.

Bedrijfsfeest

Het etentje met alle collega’s was heerlijk, gezellig en ongedwongen. We hebben er allemaal een mooie herinnering aan over gehouden. Iedereen was enthousiast over het eten en ik heb geen enkele wanklank gehoord. En van het een kwam het ander… Om het jaar organiseert ons bedrijf een bedrijfsfeest. Dan wordt er flink uitgepakt en zijn ook de partners welkom. Natuurlijk hebben wij na onze goede ervaring met het etentje informatie ingewonnen bij De Kommensaal over de mogelijkheden. En dat waren er veel. Ze dachten echt met ons mee, dus we hebben een ontzettend leuke avond gepland. Een echte aanrader dus, De Kommensaal.