De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Bij deze webshop vind je biercadeaus voor iedereen

Voor iedere gelegenheid is het geven van een biercadeau een goed idee, mits de ontvanger meerderjarig is natuurlijk. Biercadeaus in vele vormen en maten vind je bij Speciaalbierpakket.nl. In de webshop zijn meer dan 1.200 verschillende bieren te vinden met ieder hun eigen smaak en karakter. Je vindt er kant-en-klare bierpakketten. Ben je zelf wat creatiever? Kies dan verschillende bijzondere bieren en maak er zelf een mooi pakket van. De webshop maakt het online bestellen van bier eenvoudiger dan ooit.

Speciaalbier drink je uit een speciaal glas

Wanneer je kiest voor een bijzonder speciaalbier uit het assortiment van deze webshop, wil je dit het liefst drinken uit het bijpassende glas. De geur en de smaak van het bier wordt namelijk wel degelijk beïnvloed door het glas waaruit je het drinkt. Net als de grote hoeveelheid stijlen bier, zijn er vele verschillende vormen glazen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tulp glas, zoals van Duvel en La Chouffe. Zoek jij een glas dat niet in de webshop opgenomen staat? Neem dan contact op met de medewerkers van de webshop. Zij gaan dan hun best doen om alsnog dit glas voor jou te bestellen. Zo maak je jouw biercadeaus helemaal compleet. Alle glazen uit de webshop zijn net als het bier eenvoudig online te bestellen.

Jouw bestelling wordt altijd veilig en snel verzonden

Wanneer je online een cadeau koopt, wil je natuurlijk dat dit heelhuids bij jou aankomt. Bestellingen die je plaatst bij Speciaalbierpakket.nl zijn breekbaar en moeten daarom met de beste zorg verzonden worden. De medewerkers van de webshop zorgen ervoor dat jouw biercadeaus en andere producten goed ingepakt worden voor verzending. Het bestellen van jouw bier en glazen doe je dus met een gerust hart online. Bestel je vóór 16.00 uur? Dan wordt het vandaag nog verzonden. Wanneer je voor meer dan €60,- koopt, wordt het zelfs gratis verzonden.