De kamervraag
Image default
Entertainment

Hoe huur je een Abraham pop

Een Abraham pop huren is tegenwoordig heel makkelijk om te regelen via het internet. Vroeger moest je vaak naar je lokale feestwinkel en moest je maar hopen dat ze er eentje beschikbaar hadden. Er was weinig keus waardoor het toch wat minder speciaal was. Door het op internet te huren heb je een ruime keus aan Abraham poppen voor ieder zijn eigen persoonlijkheid. Je kijkt simpelweg of de pop beschikbaar is en huurt hem voor een bepaalde dag en tijdstip. Je kan hem uiteraard ophalen als je in de buurt woont of je laat hem gewoon opsturen naar je voordeur.

 

Hoe zet je deze Abraham op

De Abraham pop is integendeel tot de ouderwetse Abraham poppen heel makkelijk om met z’n tweeën op te zetten. Bij de oude poppen moest je toch wel vaak zelf de kleding uitzoeken om de pop mee te versieren. Ook was de pop behoorlijk zwaar, wat het moeilijk maakte om hem te verplaatsen. Tegenwoordig kun je ook gewoon een opblaasbare Abraham huren, die is al helemaal versierd door het design en is zo binnen een aantal minuten opgezet. Geen geklooi meer met het versieren van de pop en het tillen van zo’n zwaar ding. Je bevestigd de blower en binnen een paar minuten is hij opgeblazen. Zet de pop goed vast met een aantal zandzakken die bijgeleverd worden.

 

Plekken om een Abraham op te zetten

Een Abraham kan je natuurlijk op verschillende plekken opzetten. Veel mensen zetten hem recht voor de deur zodat iedereen hem kan bewonderen. Waar je dan wel op moet letten zeker met een opblaasbare pop van 4 meter groot is dat er geen bomen of dakpannen in de buurt zijn die de pop kunnen beschadigen. Als je niet zoveel ruimte hebt voor de deur vanwege buren of auto’s dan kun je hem uiteraard ook gewoon in je tuin zetten zodat niemand er last van heeft. Heb je geen tuin zoals best wel veel mensen dan kan je ook gewoon een indoor Abraham huren zodat je toch nog de traditie kunt vieren.

 

Gerelateerde artikelen

Verlanglijstje voor de Sint

Help! Hoe onderscheid ik mezelf in de reisbranche!

Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van evenementen boeken.