De kamervraag
Image default
Entertainment

Het leukste uitje in Delden

Naar de escape room in Delden gaan is een super leuk uitje om te doen met je familie of vrienden. Het is een spannende activiteit waarbij je als een team moet samenwerken om het doel te bepalen. Aan de hand van verschillende hints zoals puzzels of codes moet je zien te achterhalen hoe je uit de escape room kan ontsnappen. Je moet hierbij wel goed out of the box kunnen denken, anders wordt het erg lastig. Het leuke aan de escape room Delden is dat het binnen is. Dat betekent dat je met elk weer dit leuke uitje kunt inplannen. Van regen of kou heb je immers binnen geen last!

Plezier voor iedere leeftijd

Daarnaast is de escape room voor jong en oud. Wanneer je graag langs wilt komen met jonge kinderen, moet je ons even bellen. Wij zorgen dan dat de escape room in Delden wat makkelijker wordt gemaakt, het moet immers wel leuk blijven. Het blijft op die leeftijd alleen maar leuk als het ook daadwerkelijk lukt om te ontsnappen. We begrijpen dat u niet met verdrietige of chagrijnige kinderen in de auto terug naar huis wilt. De jongste kinderen kunnen dus bij ons een oneindig aantal tips en hints aanvragen om de grote puzzel te ontrafelen. Op die manier blijft het voor iedereen leuk.

Kinderfeestje

De escape room in Delden is ook een ontzettend leuke plek om je kinderfeestje te vieren. Wij zorgen dat onze escape room helemaal in de stijl van jouw verjaardag is ingericht. Je treft dus een gave ruimte aan met ballonnen, slingers en taart. Van de taart mag uiteraard gegeten worden tijdens de ontsnappingspoging. Na afloop hebben we voor iedereen nog ranja en een zakje chips. De jarige krijgt ook nog eens een klein cadeautje van ons, dubbel feest dus! Als ouder zijnde mag je er bij blijven, maar je kunt er ook voor kiezen om de kinderen bij ons achter te laten. Jij kan dan even rustig boodschappen doen of uitrusten.

Wist je dat je ook online escaperooms kunt doen of escape cadeautjes kunt kopen?