De kamervraag
Image default
Electronica en Computers

Kijk kritisch naar uw beveiliging

We leven in een tijd dat er heel veel wordt ingebroken. Er zijn veel inbrekers die in groepen te werk gaan. Niet alleen huishoudens hebben last van inbrekers ook bedrijven worden steeds meer belaagd door inbrekers. Het is daarom belangrijk om zowel de beveiliging van je huis en bedrijf goed te waarborgen. Dit kan alleen maar door kritisch te kijken naar de beveiliging van je huis en bedrijf. Door hier kritisch naar te kijken kun je altijd wel iets vinden wat misschien toch niet zo goed beveiligd is.

De bedrijfsbeveiliging daar heeft u zelf misschien niet zo snel een oplossing voor. Dit vereist toch wel een deskundige blik. Door deskundig naar de veiligheid van u bedrijf te kijken kan er een goede bedrijfsbeveiliging worden opgezet. Hiervoor kunt u extern iemand voor inschakelen. De expert kijkt naar uw pand en stelt een zogenaamd beveiligingsplan op. Vaak wordt ook nog eens een blik geworpen op het type verzekering dat u heeft. Het kan namelijk zo zijn dat daar specifieke eisen aan verbonden zijn. Bij grote bedrijven wordt er vaak gewerkt met camerasystemen. Uw bedrijf beveiligen met camerasystemen neemt wel weer een speciale regelgeving met zich mee. Het is namelijk zo dat het aan buitenstaanders duidelijk wordt gemaakt dat de pand met enkele camera’s is beveiligd. Het is zelfs verplicht om dit te doen. Wanneer het aan buitenstaanders die goed kenbaar is gemaakt dat er camera’s aanwezig zijn is er een kans dat de beelden van de camera niet gebruikt kunnen worden. Naast camera’s worden er ook vaak alarmsystemen gebruikt. De alarmsystemen gaan aan zodra er iemand het bedrijf binnendringt.

Het is dus belangrijk om goed en kritisch te kijken naar de beveiliging in uw bedrijfspand. En goed voorbereid te zijn op inbraak.

http://www.groenewegendelft.nl/

Gerelateerde artikelen

Trends 2017 voor 3d printing

Het verschil tussen de Raspberry pi 400 en de raspberry pi 4

Kunst kopen doet u nu online