De kamervraag
Image default
Dieren

De trimsalon in Den Haag verzorgt de hond

De moderne trimsalon in Den Haag is gespecialiseerd in het trimmen van honden en er werken hier medewerkers die veel plezier halen uit de verzorging van de gezellige viervoeters die over de vloer komen in de trimsalon in Den Haag. De beste vachtverzorging zal je hier vinden, het gaat hierbij om de meest passende verzorging voor de hond. Iedere hond heeft een andere vacht en daar wordt door de medewerkers zeker rekening mee gehouden. Et gaat erom dat de hond weer lekker in het vacht zit en weer een tijdje er tegen aan kan gaan. De hondentrimmers van de trimsalon in Den Haag hebben de beste ervaring en de meeste kennis over het behandelen van de honden en helpen ook jouw hond graag met een lekkere knipbeurt. 

Van top tot teen

Vanaf een jonge leeftijd zijn de trimmers van de trimsalon in Den Haag al in de weer met het verzorgen van honden en hebben van hun hobby hun beroep gemaakt. Doordat zij veel liefde hebben voor de dieren weet je ook zeker dat dit terug te zien is in de behandelingen bij de trimsalon in Den Haag. Werken met dieren is hetgeen waar zij zich iedere dag mee bezig houden en zij hebben al meerdere honden gezien met diverse gedragsuitingen. Wees dus niet bang om je hond die wat wilder is bij hen langs te brengen voor een knipbeurt. Ook hier weet men goed mee om te gaan, net als honden die wat angstiger zijn aangelegd. 

Afspraak maken

Op de website van de trimsalon in Den Haag kan je een afspraak maken om je hond te laten knippen, maar ook te laten wassen, föhnen en de nagels en het gebit te laten verzorgen. Kies het complete pakket om alles te laten uitvieren tijdens de behandeling. Als je toch liever alleen gaat voor een knipbeurt is dit uiteraard ook mogelijk.Gerelateerde artikelen

Hoogsensitiviteit

Handige aflossingstabel voor u autolening

Vissen met de vaste stok