De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Welke energieleverancier is de beste match voor jou?

Lijken de bedragen op jouw energierekening ook altijd groter te worden? Wil je graag besparen op deze kosten? Dan is het een goed idee om over te stappen op een nieuwe energieleverancier. Nu denk jij vast dat dit wel makkelijker gezegd dan gedaan is. Er zijn namelijk heel wat verschillende leveranciers. Dus hoe kan je weten welke energieleverancier de beste is voor jou? Hoe ontdek je bij welke energieleverancier jouw rekening zal dalen? Dat is simpel: door alle leveranciers te vergelijken op de handige website van Welke Energieleverancier!

Ga je voor groen of voor goedkoop?

Op de website van deze organisatie vind je snel en eenvoudig welke energieleverancier het beste is op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Is voor jou de kosten het belangrijkste criterium bij het zoeken van een energieleverancier? Of is voor jou de duurzaamheid van de energie bepalend? In beide gevallen maakt Welke Energieleverancier het je makkelijk om de juiste match te vinden. Kies je voor een groene leverancier? Dan vind je op de website een top 5 met de groenste leveranciers van Nederland. Hierbij staat meteen ook vermeld van welke bronnen deze energie afkomstig is: zon, wind of bio-energie. Elke leverancier krijgt daarnaast een score toegekend om de duurzaamheid van de energie te bepalen. Dit cijfer is afkomstig uit een grootschalig en recent rapport van Greenpeace. Zo weet je zeker dat je ook echt kiest voor groen energie.

Ontdek jouw nieuwe energieleverancier!

Wil je naast duurzaamheid ook weten welke energieleverancier de goedkoopste is in jouw situatie. Daarvoor biedt de website een handige vergelijker. Hier vul je jouwpostcode en huisnummer in en de grootte van jouw gezin of huishouden. Ook je huidige verbruik vul je in. Op basis van deze gegevens berekent het programma welke energieleverancier voor jouw de goedkoopste is en wat de maandelijkse kostprijs van je energie bedraagt bij de leverancier. Ontdek snel de beste energieleverancier voor jouw gezin en maak de berekening op de site van Welke Energieleverancier!