De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Voor een grondige keuring van uw verwarmingsketel moet u bij deze expert zijn

Heeft u een vriend, collega of kennis die plotseling met een kapotte verwarmingsketel kwam te zitten? Dan wil vraagt u zich nu zeker af wanneer uw verwarmingsketel voor het laatst een keuring heeft gehad. Omdat een verwarmingsketel niet erg opvalt is wordt een keuring inplannen vaak snel vergeten. Hierdoor verwaarloosd uw ketel zonder dat uw er erg in hebt en kan hij plotseling kapot gaan. Dit is erg zonde en onnodig, want een keuring van uw verwarmingsketel is zo gedaan.

Zij staan altijd voor klaar om u te helpen

Wilt u graag een keuring inplannen voor verwarmingsketel? Dan wilt dit snel en eenvoudig doen. Dit kan lang duren en wellicht onder werktijd gedaan moeten worden. Voorkom onnodige stress en moeite door tijdig een keuring in te plannen voor uw verwarmingsketel. Dit doet u natuurlijk bij K.K. Brandertechniek uit Vught. Uw verwarmingsketel keuren is bij hun zo gebeurd. Zij zijn elke dag en elk uur telefonisch bereikbaar om u te helpen. Bij hun hoeft u nooit lang in de wacht te staan.

Zijn onderhouden bijna elke type verwarmingsketel

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd en in staat om bijna elke verwarmingsketel te repareren. Heeft u bijvoorbeeld een Scope 10 die aan onderhoud toe is? Dan ziet u op kkbrandertechniek.nl dat u voor het onderhoud van uw Scope 10 bij hun aan het juiste adres bent. Hier staat alle informatie die u nodig hebt. Hun team aan experts blijven zich bij ontwikkelen, waardoor ze ook verstand hebben van de nieuwste type verwarmingsketels.

Stop met uitstellen en neem contact met ze op voor een afspraak

Leest u dit en realiseert u zich dat uw Scope10 inderdaad broodnodig aan onderhoud toe is? Wacht niet langer en plan gemakkelijk een afspraak in bij deze specialist. Zij helpen u graag snel en nauwkeurig. Zo is uw verwarmingsketel weer helemaal brandveilig en heeft er weer jarenlang plezier aan.