De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Douglas Jones tegels: aantrekkelijke prijzen voor tegels van wereldwijd toonaangevende producenten

Heeft u zich al ietwat in tegels verdiept? Dan weet u dat diverse Zuid-Europese landen zich specialist op het gebied van keramiek mogen noemen. Spanje is daarvan een voorbeeld. Het toonaangevende Spaanse merk Porcelanosa is marktleider en is tevens het moederbedrijf van Douglas Jones tegels. Alhoewel de artikelen niet zomaar overal te verkrijgen zijn, kunt u de tegels van andere merken en Douglas Jones tegels in Dordrecht bij Fravo Tegels aanschaffen. De tegelhandel biedt u een ruim assortiment en een prijs die aantrekkelijker is dan wanneer u zelf rechtstreeks uit het buitenland zou importeren.

 

Kwalitatief hoogwaardige producten rechtstreeks uit de fabriek

Het Dordtse bedrijf, dat zich een absolute specialist op tegelgebied mag noemen, heeft in de loop der jaren veel betrouwbare contacten opgebouwd met fabrikanten in Spanje, maar ook met fabrikanten in landen als Italië. De tegels die u in Dordrecht kunt aanschaffen, komen dan ook rechtstreeks bij de fabriek vandaan. Omdat er in grotere hoeveelheden wordt ingekocht, kunnen de tegels tegen een scherpe prijs worden aangeboden. In de showroom treft u alle soorten tegels.

 

Specialist in tegels en natuursteen

Fravo Tegels mag zich sinds 1994 specialist in tegels en natuursteen noemen. U vindt in de ruim 1200 vierkante meter tellende showroom in Dordrecht alle tegels die het bedrijf voert. De meeste tegels zijn op voorraad, waardoor u op korte levertijden kunt rekenen. Heeft u praktische vragen over de aankoop en levering van producten als Douglas Jones tegels, of heeft u deskundig advies nodig over de aanpak van het project? De medewerkers van het bedrijf zijn u graag van dienst als u in Dordrecht op zoek bent naar tegels.

 

Meer dan alleen een verkooppunt

De tegelspecialist is er niet alleen voor de verkoop van Douglas Jones tegels en andere producten, maar biedt tevens deskundig advies én praktische ondersteuning. Het bedrijf biedt diverse diensten aan. Hierbij kunt u denken aan het zetten van de tegels zelf, maar ook aan het aanbrengen van bijvoorbeeld vloerverwarming en het verwijderen van oude vloeren. De diensten worden in het hele land aangeboden. Ga langs bij de winkel en ontdek het assortiment en de beschikbare diensten.