De kamervraag
Image default
Dienstverlening

Goed verzekerd met ZorgDirect

Zoek je een zorgverzekering die echt bij je past? Dan is ZorgDirect wellicht de zorgverzekeraar voor jou. Bij ons kun je namelijk je zorgverzekering aanpassen aan de zorg die jij regelmatig gebruikt. Met vijf aanvullende verzekeringen om uit te kiezen, is er altijd een verzekering die aansluit bij wat jij nodig hebt. Op die manier betaal je nooit te veel zorgpremie. Nog een voordeel van ZorgDirect is dat je zelf je zorgadministratie kunt inzien en bijhouden. Via Mijn ZorgDirect kun je declaraties indienen, wijzigingen doorgeven en blijf je steeds op de hoogte.

Losse tandartsverzekeringen

Naast vijf verschillende aanvullende verzekeringen, heb je bij ZorgDirect ook de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Deze bieden elk een vergoeding van een bepaald bedrag per jaar voor tandheelkundige kosten. Tot je 18de worden deze kosten nog vergoed vanuit de basisverzekering, maar hierna niet meer. Voor wie regelmatig bij de tandarts komt, kan het daarom verstandig zijn om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Een tandartsverzekering kun je afsluiten naast je basisverzekering, of samen met een aanvullende verzekering. Er is altijd de mogelijkheid om je tandartsverzekering te verhogen als blijkt dat deze toch niet voldoende dekking biedt.

Vrije zorgkeuze met restitutiepolis

Als je behandeld moet worden, dan is het prettig om zelf te kunnen kiezen naar welke zorgverlener je toe gaat. Bij ZorgDirect is de basisverzekering daarom een restitutiepolis. Dit houdt in dat je ook zorg vergoed krijgt van zorgaanbieders met wie wij geen contract af hebben gesloten. Hierbij is het belangrijk dat de zorgaanbieder aan specifieke kwaliteitseisen voldoet, maar verder heb je een vrije keuze. Als je aan de hand hiervan nog vragen hebt, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

https://www.zorgdirect.nl/tandartsverzekeringen