De kamervraag
Image default
Dienstverlening

De ongediertebestrijding komt snel in actie

Als je te maken krijgt met ongedierte in je woning is dat natuurlijk allesbehalve fijn. Je wilt absoluut niet dat je te maken hebt met dit soort beesten, maar wanneer je dat toch krijgt is het zaak om zo snel mogelijk aan de bel te trekken en direct contact op te gaan nemen met een bestrijdingsdienst die de snelle ongediertebestrijding voor je kan uitvoeren. Het is van groot belang dat dit zo snel mogelijk gaat gebeuren, omdat je dan merkt dat de plaag niet groter wordt. Hoe langer je hiermee wacht, hoe groter de kans is dat de plaag zich uitbreidt en deze op een gegeven moment niet meer te stoppen is. Hoe ga je dit dan precies aanpakken? Dat doe je door middel van het aangeven aan de ongediertebestrijding wat nou precies het probleem is waar jij tegen aanloopt. Zo kan er van tevoren al deels worden bepaald wat voor bestrijding er plaats moet gaan vinden. 

Plaag

Ook is het afhankelijk van hoe groot de plaag zit, in welke mate de ongediertebestrijding in actie moet komen. Heb je bijvoorbeeld een muis gezien, dan hoeft het niet direct te zijn dat daar en hele familie aan muizen voor in je muur zit verstopt. Het kan zijn dat deze opereert in zijn eentje of met een of twee andere muizen. Maar heb je bijvoorbeeld te maken met houtworm, dan is het zaak om zeker snel in actie te gaan kome, want het kan ervoor zorgen dat je het hout helemaal kunt weggooien en soms betekent dat dat je een gehele nieuwe constructie ergens van moet bouwen. 

Plan

Hoe de ongediertebestrijding precies wordt uitgevoerd is in iedere zaak verschillend. Dat wordt samen met jou besproken wanneer je een inspectie laat doen, die geheel gratis voor je wordt gedaan. Je kunt er naar gaan kijken wat de plaag is, waar deze zich bevindt en hoe groot deze is. Aan de hand daarvan wordt er een behandelplan opgesteld en de prijzen doorgesproken.