De kamervraag
Image default
Bedrijven

Welke raambekleding wil ik?

Wil je een appartement huren via Huurstunt? Dan moet je gaan nadenken over welke raambekleding je wil. Het kan voor jou wellicht ook uitmaken of je op de eerste verdieping woont of op de zevende verdieping. Immers, op de zevende verdieping heb je minder snel last van inkijk dan op de eerste verdieping. Zo zijn er nog wel meer punten van aandacht bij het kiezen van de juiste raambekleding. Wil je welke punten dit zijn? Lees dan gerust verder.

De prijs

Nieuwe raambekleding is duur. En bij een verhuizing past oude raambekleding vaak niet bij het ander huis. Alles moet je dus meestal opnieuw aanschaffen. Aangezien een verhuizing vaak al minimaal zo’n 7.000 euro kost, is het verstandig om het budget voor de raambekleding goed te beramen. Het zou immers een beetje jammer zijn als je er naderhand achter komt dat je fantastisch raambekleding hebt, maar geen geld meer voor een wasmachine… Wil jij een appartement huren via huurstunt, moet je dus goed weten hoeveel geld je te besteden hebt voor alles.

Wat verwacht jij van raambekleding?

Moet de kamer donker zijn? Wil je dat er nog wel wat licht binnen kan komen, als je dat wil? Allemaal vragen die je helder moet hebben. Het antwoord kan natuurlijk daarbij ook verschillen afhankelijk van: voor welke kamer de raambekleding bedoeld is.

Bij een slaapkamer is vaak een goede verduistering erg belangrijk. Soms is daar zelfs een combinatie voor nodig, van verduisterende gordijnen en bijvoorbeeld luxaflex. Zit je bij een woonkamer aan de straatkant? Dan wil je waarschijnlijk iets tegen inkijk, maar tegelijkertijd wil je dat er wel licht binnen kan blijven komen. Anders zit je immers veelal in het donker in de woonkamer. Als je daarbij zoekt naar een goedkope oplossing kan er voor het voorkomen van inkijk ook plakfolie worden gebruikt. Daarmee lijkt het alsof het glas een soort melkglas is geworden.

Appartement huren via Huurstunt

Inschrijven voor een appartement huren via huurstunt? Dan ben je waarschijnlijk snel op zoek naar raambekleding. Hier maak je namelijk een goede kans op een appartement.