De kamervraag
Image default
Bedrijven

Verschillende manieren van reizen

De manier waarop mensen naar hun werk gaan in de ochtend en in de avond verschilt natuurlijk per persoon. Sommige mensen gaan graag met de auto, andere mensen kiezen juist voor de trein. Het ligt er natuurlijk aan hoe ver weg jouw werk is, maar het ligt ook aan wat voor middelen jij tot je beschikking hebt. Heb je bijvoorbeeld wel een auto? Het kost namelijk best wel heel veel om een auto te hebben, naast de verzekering moet je ook voor de benzine betalen. Misschien is de trein dan toch een betere optie, dit is ook nog eens een stuk beter voor het milieu. De uitlaatgassen van de auto hebben namelijk een grote impact op de gezondheid van de aarde. Maar met de trein heb je wel het probleem dat je altijd op tijd moet zijn om de trein te halen, terwijl je met de auto gewoon weg kunt rijden wanneer jij klaar bent om te gaan rijden. Dat scheelt een hoop gestress en gehaast. Daarnaast heb je ook nog regelmatig van treinen die niet rijden of een half uur vertraging hebben.

 

Misschien is de fiets dan toch nog de beste optie, maar dit kan natuurlijk alleen als je op fietsafstand van je werk woont. Fietsen is een goede vorm van beweging en het is heel goed voor het milieu. Daarnaast zal je nooit last hebben van file. Het enige nadeel is dat je soms door de regen moet fietsen. Maar dan kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om nog een keer met de bus, met de tram of met de metro naar je werk te gaan.

 

Wat voor manier je ook kiest, zorg er voor dat veilig is. Fiets dus niet nog even snel door bij rood licht, stap geen trein meer in als er al gefloten wordt en gebruik een achteruitrijcamera. Een achteruitrijcamera set kopen helpt je om veiliger in het verkeer te zijn.

 

https://www.vanzwitserland.nl/