De kamervraag
Image default
Bedrijven

Uw eigen bedrijfsverpakking ontwerpen?

Wil jij jouw eigen bedrukte verpakking ontwerpen en ben je op zoek naar een betrouwbare organisatie die dit voor jou kan realiseren? Dan hoef je niet verder te zoeken, want hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons bedrijf is dit zelfs al mogelijk vanaf een kleine oplage van slechts 50 stuks. Wij maken dit mogelijk doordat wij het complete productieproces, van ontwerp tot productie, geheel in eigen handen hebben. Hierdoor zijn er geen onnodige kosten gemoeid met tussenleveranciers en kunnen wij dus al leveren vanaf een kleine oplage. Dit betekend natuurlijk niet dat wij niet gespecialiseerd zijn in het leveren van grote oplage, want ook dit past natuurlijk geheel in ons straatje. Alles wordt in eigen beheer gedrukt en kan dus heel snel geleverd worden.,

Verpakkingen ontwerpen naar eigen smaak

Wij willen graag dat onze klanten hun eigen verpakking kunnen ontwerpen, omdat ze zelf vaak hun eigen ideeën het beste kunnen vormgeven. Dit kun je doen door allerlei ingewikkelde programma’s te downloaden, wat vaak ook nog geld kost, maar hier wordt je vaak niet veel wijzer van. De software werkt veel te ingewikkeld en je mag haast wel een extra cursus nemen voordat je alles begrijpt. Wij vinden dit totaal onnodig als het gaat om het ontwerpen van je eigen verpakking en daarom hebben wij speciaal voor u een eenvoudig ontwerptool uitgebracht. We zullen in dit korte stappenplan omschrijven hoe de ontwerptool werkt en wat je precies moet doen. Na het openen van onze ontwerptool kun je als eerste het model van de verpakking kiezen. Kies hier welke verpakking je wilt laten bedrukken en kies de juiste uitvoering. Vervolgens kies je de juiste maat van de bedrukte verpakking. Bij de derde stap van dit proces kun jij je eigen bedrukte verpakking samenstellen. Hier kun je keuzes maken uit onder andere het materiaal, soort bedrukking, afwerking van de verpakking en gewenste oplage. Hierna wordt direct de prijs voor het geheel aan de rechterkant van uw scherm weergegeven.

Als je vervolgens helemaal klaar bent met het ontwerpen van je eigen bedrukte verpakking, zal er een totaalbedrag worden getoond, waarna je eenvoudig en snel jouw bestelling kunt plaatsen. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om de bestelling gereed te maken, zodat deze zo snel mogelijk in productie wordt genomen. Je kunt je bestelling dan ook binnen een aantal dagen al thuis verwachten. Heb je nog vragen over één van onze producten zoals het ontwerpen van de verpakking of wil je meer weten over de organisatie? Kijk dan op onze website.

https://www.doosjesdeal.nl/nl/pagina/verpakking-ontwerpen